Konačno progovorila

'Ležala sam na podu kuhinje i neprestano plakala'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Reese Witherspoon progovorila o najbolnijem periodu svog života.

Slavna glumica Reese Witherspoon progovorila je o bolnoj rastavi od supruga Ryana Phillippea. U jednom je intervjuu navela da joj je to bio jedan od najtežih perioda u životu. Whiterspoon je kao razloge rastave navela "nepomirljive razlike u karakterima" kada je, nakon sedam godina braka, podnijela sudski zahtjev u studenom 2006. godine.

Pogledaj i ovo showbuzz bilo jednom... Činili su se kao savršen par, no u pozadini su se počele događati stvari koje su ih odvele u propast

VIDEO S ovakvim se komentarima na ulici zvijezde svakodnevno susreću

'Ležala sam na podu u kuhinji i neprestano plakala.Nisam se mogla smiriti, bila sam očajna! Postoje stvari u životu s kojima sam se teško mirila, kao što je razvod. Nekada je teško shvatiti kako je mogućeda se to stvarno dogodilo. Ipak, ako ste napravili loš izbor, morate se suočiti s odgovornošću', rekla je slavna glumica.

'Ne možete se nikome ispričavati zbog toga što ste ljudsko biće. Svi se ponekad osjećamo izgubljeno, slabo, tužno i očajno. Sve sam preživjela jednog jutra kada sam se probudila i pomislila da se ne želim više tako osjećati', dodaje glumica.

Nakon razvoda bila je u vezi s glumcem Jakeom Gyllenhaalom, a 2011. glumica see ponovno udala za Jima Totha s kojim je godinu dana kasnije dobila sina Tennessee Jamesa.
Witherspoon ima dvoje starije djece - kćer Avu i sina Deacona sa svojim prvim suprugom Ryanom Phillippeom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene