"nakon pomnog razmatranja..."

Dugo je skrivao da je gej pa se skrasio s 13 godina mlađim, a nakon dvoje zajedničke djece donijeli su neočekivanu odluku!

Ricky Martin i Jwan Yosef Ricky Martin i Jwan Yosef Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Ricky Martin i Jwan Yosef Ricky Martin i Jwan Yosef (Foto: Instagram) Ricky Martin i Jwan Yosef (Foto: Getty Images) Ricky Martin i Ywan Yosef (Foto: Instagram) Ricky Martin i Ywan Yosef (Foto: Instagram) Ricky Martin i Jwan Yosef Ricky Martin, Jwan Yosef (FOTO: Instagram) Ricky Martin - 4 Ricky Martin Ricky Martin +12 Ricky Martin (Foto: Profimedia) Galerija

Ricky Martin razvodi se od svojeg 13 godina mlađeg supruga Jwana Yosefa nakon šest godina braka.

Pjevač Rikcy Martin (51) i njegov suprug Jwan Yosef (38) objavili su na društvenim mrežama da se razvode nakon šest godina braka.

"Već neko vrijeme razmišljali smo o tome i nakon pomnog razmatranja odlučili smo okončati svoj brak s ljubavi, poštovanjem i dostojanstvom prema našoj djeci - čuvajući i odajući počast svemu što smo iskusili kao par tijekom ovih prekrasnih godina", poručili su u zajedničkom priopćenju na Instagramu.

"Velika nam je želja nastaviti održavati zdravu obiteljsku dinamiku i odnos temeljen na iskrenom prijateljstvu dok se zajedno nastavljamo brinuti o svojoj djeci. Kao i uvijek, zahvaljujemo vam za svu ljubav i podršku koje smo primili tijekom našeg braka. Složni smo oko njegovanja ovog novog poglavlja u našim životima", objasnili su svoju odluku.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ricky Martin (@ricky_martin)

Podsjetimo, pjevač i švedski slikar sirijskog podrijetla upoznali su se preko Instagrama i počeli su se viđati 2015. godine. Vezu su potvrdili tek u ožujku 2016. godine, a tada su objavili i zaruke. Vjenčali su se 2018. u tajnosti, a iste godine u prosincu dobili su kćer Luciju Martin-Yosef, koju im je rodila surogat-majka. Na jednak su način u listopadu 2019. godine dobili i sina Renna Martina-Yosefa.

Ricky otprije ima i 15-godišnje blizance Mattea i Valentina, koje mu je također rodila surogat-majka.

Martin je 90-ih slovio kao jedan od najpoželjnijih muškaraca za kojim su uzdisale žene diljem svijeta, a iako su ga i ranije pratile glasine da je gej, to je javno priznao tek 2010. godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 3 +25 Albina Grčić - 1 Celebrity Kakvo tijelo Albina ima: Zbog mini topića i ove fotografije svi koji su je vidjeli složili su se u jednom!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Suzana Mančić - 1 Suzana Mančić - 5 Suzana Mančić - 4 Suzana Mančić - 7 +25 Suzana Mančić - 6 Celebrity Suzana Mančić pokazala tijelo u badiću i oduševila fantastičnom figurom u 67. godini: ''Drage žene, nije idealno, ali ovo je trud i rad...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene