Jednostavno nije išlo

Trudili su se, ali nisu uspjeli: Izvor otkriva razloge prekida jednog od najljepših holivudskih parova

Irina Shayk, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Irina Shayk, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Getty Images) Irina Shayk (Foto: Getty Images) Irina Shayk (Foto: Getty Images) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) +0 Irina Shayk (Foto: Profimedia) Galerija

Irina Shayk i Bradley Cooper u vezi su bili od 2015. godine, ali nakon četiri zajedničke godine ipak su prekinuli.

Još početkom ove godine počela su šuškanja o prekidu veze Irine Shayk i Bradleya Coopera, a iako su oni sve napise u medijima ignorirali, njihovoj vezi je ipak došao kraj.

Pogledaj i ovo Irina Shayk i Bradley Cooper - 15 Treća šansa? Šuškalo se da ljubi rastavljenog nogometaša, a svjetski slavna manekenka sada je viđena u zagrljaju bivšeg supruga!

Iako su mnogi uvjereni da je razlog tome Bradleyeva bliskost s Lady Gagom s kojom je glumio u filmu ''Zvijezda je rođena'', izvori upoznati sa situacijom tvrde drugačije.

Irina i Cooper navodno nisu imali ništa zajedničko osim djeteta, dvogodišnje djevojčice Lee De Seine, kažu. 

I prije službenog prekida praktički su više živjeli odvojeno nego skupa, a kemija se istrošila.

Par je vezu započeo 2015., o zarukama se šuškalo još 2016., no svadbe nije bilo na vidiku, a Irina je od strane Bradleya jako željela da se malo više posveti njihovoj vezi.

''Nikad nisu kupili zajedničku kuću, kuća u Kaliforniji bila je samo njegova. U tom smjeru nije bilo nikakvih promjena na vidiku, a Irini je smetalo što Cooper brak nije spominjao ni nakon što su dobili dijete. Činilo joj se da osim što imaju zajedničko dijete, uopće ne vode zajednički život'', govori izvor.

Dodaje da Irina nije usredotočena samo na slavu, već prvenstveno na svoju obitelj, dok je kod Bradleya suprotna stvar. Njemu je karijera i dalje prioritet te pokušava iskoristiti svaku poslovnu prigodu.

''Gotovo da su uglavnom odvojeno živjeli. Dok je ona bila u Los Angelesu, on nije bio i obrnuto'', priča izvor.

Točni detalji prekida još nisu poznati, no mnogima je sumnjivo i to što je i Lady Gaga prekinula sa zaručnikom Christianom Carinom nakon što se počelo šuškati da između nje i Bradleya postoji nešto više od prijateljstva.

A što je točno istina, vrijeme će pokazati. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Pratt, Katherine Schwarzenegger (Foto: Profimedia) Chris Pratt, Katherine Schwarzenegger (Foto: Profimedia) Chris Pratt, Katherine Schwarzenegger (Foto: Profimedia) Chris Pratt, Katherine Schwarzenegger (Foto: Profimedia) +6 Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger (Foto: AFP) Celebrity Kći legendarnog holivudskog snagatora udala se za miljenika žena, pogledajte fotografije raskošne ceremonije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene