nije njezina krivica

Kraljevskoj obitelji smetao je njezin propali brak: Otkriveno zašto se razvela Meghan Markle

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle bila je sedam godina u vezi s producentom Trevorom Engelsonom, a dvije u braku.

Glumica Meghan Markle (39) bila je u braku prije nego što se udala za princa Harryja (35) i to je smetalo kraljevskoj obitelji, a sada su procurili razlozi zašto se razvela. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Njezin muž, producent Trevor Engelson (43), za kojeg se udala 2011. i rastala se dvije godine kasnije, nije mogao podnijeti njezinu slavu i pozornost koju je dobila zbog serije "Suits". Naime, biografija "Finding Freedom" otkrila je nove detalje o Meghaninu prvom braku

Novinari Omid Scobie i Carolyn Durand ističu u knjizi da je Trevor htio da Markle ovisi o njemu, pa mu se nije svidjelo što je uspješnija nego on. Meghan je s producentom bila sedam godina u vezi i dvije u braku, a njezina novostečena slava sve je okončala. 

"Dok su još hodali, Meghan se požalila prijateljima da joj se čini kako Trevoru smeta njezina glumačka karijera. Osjećala je da mu se sviđa što ovisi o njemu. Trevor je navikao da je on hranitelj i da joj stalno pomaže u snalaženju u filmskoj industriji. Kad se to promijenilo, nastali su problemi", rekao je izvor za biografiju o Meghan i princu Harryju

Službeno su se razveli 2014. i naveli su kao razlog nepomirljive razlike. Inače, Meghan i princ Harry ranije su izjavili da je biografija netočna i da ih autori nisu tražili ni intervju za nju, no strani mediji tvrde da su u njoj informacije koje su istinite i koje su očito otkrile osobe bliske supružnicima. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene