Ljepotica!

Moćna kombinacija Franke Batelić kojom je najavila novu ulogu u kojoj se snašla, jedva vidljivi izrezi začinili su malu crnu haljinu!

Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 3 Nova TV 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 4 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 1 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 2 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 3 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 4 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 1 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 3 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 2 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 4 +1 Franka Batelić - 1 Galerija

Fraka Batelić našla se u ulozi članice žirija showa ''Ples sa zvijezdama'' koji je krenuo s prikazivanjem na Novoj TV.

Franku Batelić od ove nedjelje gledamo kao članicu žirija showa ''Ples sa zvijezdama'', a već u prvoj zadivila je svojim izgledom i modnom kombinacijom. Pred kamare je sjela u dugoj srebrnoj haljini, a show je najavila u kratkoj crnoj haljini s jedva vidljivim izrezima koji su sve začinili. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

Pogledaj i ovo Žiri showa Ples sa zvijezdama pozirala u mini haljini Franka pokazala djelić njezina i Ćorlukina doma, ali i simpatični detalji na njezinu tijelu nisu prošli neopaženo!

Naša pjevačica u istom je showu već sudjelovala i pobijedila prije 13 godina.

"Eh ta davna 2009. godina! Bilo je to vrijeme kada sam još išla u školu i kada sam bila sretna da moram 'pobjeći' na plesne probe u Zagreb. To je vrijeme kada sam neopterećeno i znatiželjno upoznavala ljude i dobro se zabavljala! Tadašnji plesni partner Ištvan Varga osoba je koja me puno naučila disciplini, predanosti radu i strasti prema svom poslu. Ples sa zvijezdama učinio je da se zaljubim u ples. Sada je svaki moj nastup uvijek nekako povezan i sa plesom", ispričala je pjevačica za DNEVNIK.HR.

Novoj ulozi se raduje, a posebno je veseli druženje s ostalim članovima žirija.

"Moram priznati kako vas čeka sjajan tim žirija koji je strog, pravedan, topao, veseo, ponekad lud i zabavan! Svi smo se nekako povezali, sjajno kliknuli, pa očekujem da ćemo svaku nedjelju uživati u plesnim točkama i nadam se, potaknuti i gledatelje da uživaju! Radujem se svojoj novoj ulozi, jer volim ples, volim taj tv format i znam da će Nova TV napraviti sjajan posao!" govori Franka.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 5 +0 Maja Šuput - 3 Celebrity Šuput tajanstvenom fotkom najavila novi projekt, stižu joj poruke podrške: ''Kraljice, bit ćeš savršena kao i uvijek!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene