Zadnje pripreme!

Šuput tajanstvenom fotkom najavila novi projekt, stižu joj poruke podrške: ''Kraljice, bit ćeš savršena kao i uvijek!''

Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 3 Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 5 +0 Maja Šuput - 3 Galerija

Maja Šuput ponovno preuzima ulogu voditeljice i to u showu "Ples sa zvijezdama", a objavila je kako teku pripreme za njezinu prvu takvu avanturu uživo.

Pjevačica Maja Šuput ove će nedjelje ponovno preuzeti ulogu voditeljice i to u showu "Ples sa zvijezdama" koji možete pratiti na Novoj TV. Na Instagramu je otkrila kako teku posljednje pripreme, a vojska njezinih obožavatelja nije skrivala oduševljenje.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 1 show program Afera "torta u dekolteu": Maja Šuput i Grubnić otkrivaju što se događalo iza kamera nakon incidenta u emisiji uživo!

"Posljednje pripreme pred prvi live večeras! "Ples sa zvijezdama" u 20:15 na Novoj TV. Držite mi fige", napisala je Maja te je objavila fotku na kojoj je otkrila i haljinu u kojoj će se pojaviti pred malim ekranima. 

"Bit ćeš savršena kao u uvijek i odradit ćeš to vrhunski", "Sretno", "Predivna si i elegantna", "To smo čekali", "Zašto fige, odrasla si na sceni, to ti je u genima", "Vjerujemo da će biti odlično kraljice", samo su neke od poruka podrške koje je dobila od svojih pratitelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Prije tjedan dana otkrila je koliko je uzbužena što će se ponovno naći u ulozi voditeljice.

"S ozbiljnom količinom uzbuđenja i treme danas shvaćam da jedan od mojih najvećih poslovnih izazova kreće vec za 7 dana!!!! Da da 06.03. gledat ćete prvu emisiju Ples sa zvijezdama, a voditeljskom palicom upravljat ćemo kolega Mešin i ja. Često su me u prošlosti znali pitati imam li kakvih želja, nešto što nisam, a probala bih. I najčešće osim glume sam odgovarala da bih voljela voditi show nedjeljom live u prime time terminu. I eto, puno prije nego što sam mislila moja želja postaje stvarnost i ponovno se potvrđuje stara narodna poslovica "Pazi što želiš moglo bi ti se ostvariti!" Uglavnom gledamo se u nedjelju na Nova TV uživo, a ja imam sad tjedan dana da se psihički, fizički i općenito pripremim jer me već sad lagano pere trema. Poželite mi sreću", napisala je uz objavu.

Uz Maju kroz uzbudljive plesne izazove gledateljne pred malim ekranima vodit će i Igor Mešin. Njih dvoje se već godinama susreće na istim projektima, no dosad nisu imali priliku dijeliti pozornicu.

"Maja i ja smo već dosta radili zajedno, ali na suprotnim stranama. Ili je ona bila član žirija, a ja voditelj, ili obrnuto. Veselim se da smo sad na istoj strani", izjavio je Igor za DNEVNIK.hr.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Neda Ukraden Celebrity Neda Ukraden prešla 1000 kilometara da iznenadi svoju najveću obožavateljicu: "Nisam ju htjela razočarati"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene