svaka čast!

Neda Ukraden prešla 1000 kilometara da iznenadi svoju najveću obožavateljicu: "Nisam ju htjela razočarati"

Neda Ukraden Neda Ukraden DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Neda Ukraden Galerija

Neda Ukraden je prešla čak 1000 kilometara kako bi iznenadila svoju najveću obožavateljicu na dan njezina vjenčanja.

Pjevačica Neda Ukraden ima brojne obožavatelje diljem regije, a s nekima od njih je u stalnom kontaktu. Andreja Krištofić jedna je od njih, a pjevačici koju najviše voli slušati dala je i posebno priznanje. Na ruci je nedavno tetovirala ime i prezime regionalne zvijezde, piše Telegraf.rs.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden Obitelj na okupu Lijepa kći Nede Ukredan nije propustila veliki koncert svoje mame, a pjevačicu je došlo podržati i troje unučadi!

Nedu je Andreja pozvala i na svoje vjenčanje, no mislila je da neće uspjeti doći zbog obaveza i velike udaljenosti. Ukraden ju je iznenadila te je prešla čak 1000 kilometara kako bi stigla na veliki dan svoje velike obožavateljice. Održala je i govor, a dirnula je mladenku te sve uzvanike.

"Veliko mi je zadovoljstvo da sam dio slavlja, ove lijepe svečanosti i naše drage Andreje, koja je imala veliku želju da joj budem gošća na vjenčanju. Ako mi vjerujete, prešla sam danas 1000 kilometara, nisam ju htjela razočarati, znam koliko joj znači ovaj dan", rekla je Neda. Snimku govora možete pogledati OVDJE.

Neda Ukraden inače zadivi sve gdje god da se pojavi, a svojim izdanjima ističe besprijekornu liniju i opravdava titulu najseksi bake Balkana.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene