potreslo ih je

Provalnici upali u dom Davida Beckhama dok je bio unutra sa suprugom i djecom, poznati su i drugi detalji pljačke!

David Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham (Foto: Profimedia) profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham (Foto: Profimedia) +0 David Beckham (Foto: Profimedia) Galerija

U veljači ove godine provaljeno je u kuću Beckhamovih, a sada su se počele saznavati informacije oko pljačke!

Maskirani provalnik provalio je u kuću obitelji britanskog nogometaša Davida Beckhama u zapadnom Londonu i pobjegao s predmetima vrijednim tisućama funti.

Pogledaj i ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Ponosan je na nju Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

Lopov je silom ušao u slobodnu spavaću sobu na katu u vili koja je vrijedna 40 milijuna funti u Holland Parku i opljačkao mjesto. David, Victoria i 10-godišnja kći Harper uživali su u raskošima kuće u prizemlju ne primjećujući da imaju provalnika.

Provala koja se zbila 28. veljače nije otkrivena sve dok se 17-godišnji Cruz, sin Victorije i Davida nije vratio kući iz noćnog izlaska, a na katu je ušao u spavaću sobu i na podu ugledao razbijeno staklo.

Nakon što je o tome obavijestio roditelje, Cruz je sa svojim ocem počeo pretraživati vilu ne bi li pronašli provalnika, a Victoria je s kćeri čekala policiju.

''Srećom, kriminalci su stigli samo do jedne spavaće sobe prije nego što su pobjegli'', rekao je izvor blizak obitelji.

Beckhamovi su potreseni provalom, no nitko nije ozlijeđen.

Provalnik se navodno popeo preko ograde ispred kuće, probio se kroz imanje i zatim provalio kroz prozor spavaće sobe. A kako bi otkrili više, policija pregledava snimke nadzornih kamera.

Među ukradenim stvarima našla se dizajnerska odjeća, modni dodaci i električni proizvodi koji su bili u prostoriji.

No, čini se kako Beckhamovi nisu bili jedini na udaru lopova.

Na meti su bile i dvije druge obližnje kuće, uključujući susjednu kuću za koju su lopovi otkrili da je jednom bila prazna, te još jednu kuću u istoj ulici u koju provalnici nisu mogli nasilno ući.

Provala je došla samo nekoliko tjedana nakon što su David i Victoria dobili dozvolu za planiranje remonta svoje vile u Holland Parku, čiji su dijelovi bili zapečaćeni jer su se počeli rušiti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Vila u kojoj se dogodila provala nalazi se u najbogatijem dijelu Londona, a sve kuće datiraju iz 19. stoljeća. Zbog iznimne očuvanosti i ljepote zgrada, cijene vila se kreću u milijunima funti.

Međutim, Beckhamovi su trebali renovirati neke dijelove svoje vile, a za to trebaju tražiti dopuštenje kraljevske vlasti.

Par je dobio dopuštenje Kraljevskog okruga Kensington i Chelsea da popravi svoju povijesnu stražnju terasu i stepenice, koje su postale preopasne za korištenje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) +0 Penelope Cruz Bardem (Foto: Getty) Celebrity Godinama su negirali da su u vezi, o svojoj ljubavi i danas šute, a djecu skrivaju: ''Nije me briga ako ljudi misle da sam čudna, to je za mene svetinja''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene