To je bilo jače od nje

Provalila u kuću poznate glumice, zaštitari je uspjeli uhvatiti, ima i objašnjenje za svoj potez

Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Galerija

Jennifer Lawrence je bila kod kuće u trenutku kada joj je provalila 23-godišnja djevojka, a zaštitari su je zaustavili prije nego što je došla do glumice.

Glumici Jennifer Lawrence u nedjelju je u dom provalila djevojka, a srećom njezini zaštitari su je uočili prije nego što je stigla do nje.

Pogledaj i ovo Jennifer Lawrence - 13 Pa zar i ona? Nikome nije jasno zašto je ova ljepotica pokleknula pod trendom koji joj stvarno nije trebao, ukočeni osmijeh odmah je razjasnio što je u pitanju

29-godišnja glumica je u vrijeme provale bila kod kuće, a odmah je pozvana policija te su uhitili nepoznatu 23-godišnjakinju, javlja TMZ.

Prema prvim informacijama, djevojka koja je provalila samo je htjela upoznati slavnu glumicu. U trenutku provale suprug Jennifer Lawrence, Cooke Maroney, navodno nije bio kod kuće.

Lawrence i njezin suprug vjenčali su se u listopadu prošle godine, a glumica je kuću u vrijednosti od skoro devet milijuna dolara kupila 2014. godine. Među bivšim vlasnicima Jenniferinog doma našle su se Jessica Simpson i Ellen DeGeneres.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i Marko Braić - 4 Nives Celzijus i Marko Braić - 8 Nives Celzijus i Marko Braić - 1 +0 TLZP: Marko Braić i Nives Celzijus kao Camila Cabello i Shawn Mendes Celebrity Izdanje Nives Celzijus koje se komentira: Možda je bila zakopčana do grla, ali donji dio haljine priča drugu priču

Trenutak istine! 😲😱 Ma je li to moguće? | Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene