Ljubav cvjeta

Fotografija koja dokazuje da lijepa princeza nije ostavila zaručnika 4 mjeseca nakon rođenja njihova sina

Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam (Foto: AFP) Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam (Foto: AFP) Afp 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam (Foto: AFP) Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam (Foto: AFP) Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam (Foto: AFP) Charlotte Casiraghi (Foto: Profimedia) - 5 Charlotte Casiraghi (Foto: Profimedia) - 7 Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam (Foto: Profimedia) Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam (Foto: Profimedia) Charlotte Casiraghi (Foto: Profimedia) Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam (Foto: Profimedia) +0 Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam (Foto: Profimedia) Galerija

Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam na prošlogodišnjem Balu ruža potvrdili su zaruke.

Bal ruža za njih je doista poseban događaj.

Pogledaj i ovo Charlotte Casiraghi (Foto: Profimedia) - 7 Humanitarna večer Naslijedila od bake nevjerojatnu ljepotu: Unuka pokojne Grace Kelly blistala na balu pa objavila zaruke

Monegaška princeza Charlotte Casiraghi i njezin izabranik, francuski producent Dimitri Rassam, na prošlogodišnjem Balu ruža, koji je osmislio preminuli dizajner Karl Lagerfeld, potvrdili su zaruke.

A na ovogodišnjem su pokazali da je među njima sve u najboljem redu te da  nisu raskinuli, kako se pisalo u medijima u siječnju ove godine.

Podsjetimo, glasine o prekidu javile su se svega 4 mjeseca nakon rođenja njihova sina Balthazara. Charlotte i Dimitri upoznali su se u Parizu nedugo nakon što je ona prekinula vezu s talijanskim redateljem Lambertom Sanfeliceom.

Zaručili su se u ožujku 2018. godine, a prvo javno pojavljivanje imali su upravo na Balu ruža.

Budući da se nisu vjenčali, njihovo se dijete neće pridružiti monegaškoj nasljednoj liniji unatoč tome što je Charlotte jedanaesta na popisu da naslijedi prijestolje.

Charlotte je prvo dijete rodila 2013. godine, sina Raphaëla, čiji je otac njezin bivši dečko, komičar Gad Elmaleh.

Iako na njezinoj ruci nije zasjao zaručnički prsten, par je čitavu noć bio nerazdvojan, pa i na plesnom podiju. Društvo im je radio i brat lijepe princeze Pierre Casiraghi sa suprugom Beatrice, ali i njihova majka princeza Caroline te monegaški knez Albert II.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: AFP) Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: AFP) Jason Momoa, Lisa Bonet (Foto: Getty Images) Lisa Bonet, Jason Momoa (Foto: Getty Images) +4 Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: AFP) Celebrity Ova se žena može pohvaliti seksi bivšim suprugom, ali i za sadašnjim uzdišu žene diljem svijeta
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene