Svaka čast, Lisa!

Ova se žena može pohvaliti seksi bivšim suprugom, ali i za sadašnjim uzdišu žene diljem svijeta

Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: AFP) Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: AFP) Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: AFP) Jason Momoa, Lisa Bonet (Foto: Getty Images) Lisa Bonet, Jason Momoa (Foto: Getty Images) Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: AFP) Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: AFP) Zoe i Lenny Kravitz, Lisa Bonet (Foto: Getty Images) Lisa Bonet i Jason Momoa (Foto: Getty) +0 Lisa Bonet (Foto: Getty) Galerija

Lisa Bonet i Jason Momoa zaljubili su se još 2005. godine te imaju dvoje djece.

Sinoć je u New Yorku održana premijera posljednje sezone hit-serije "Igre prijestolja".

Pogledaj i ovo Jason Momoa i Lenny Kravitz (Foto: Instagram) Nema zle krvi Neobična obitelj: Obojica vole istu ženu, no i dalje su bliski prijatelji

Iako je njegov lik Khala Drogoa preminuo još u prvoj sezoni, glumac Jason Momoa ne propušta ovakve crvene tepihe s nekadašnjim kolegama.

Slavni "Aquaman" tako je u Veliku jabuku stigao u pratnji 11 godina starije supruge, glumice Lise Bonet, koja je poznata iz serije "Cosby Show", ali i po propalom braku s glazbenikom Lennyjem Kravitzom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

Par se upoznao 1985. godine u backstageu jednog koncerta, no dvije godine bili su samo dobri prijatelji. Ljubav je planula 1987. godine, a iste su godine uselili zajedno u stan u New Yorku.

Vjenčali su se u Las Vegasu na njezin 20. rođendan, a godinu kasnije stigla je Zoe. U to vrijeme Lisa je bila velika zvijezda zahvaljujući spomenutoj seriji, dok je Lenny bio poznat pod umjetničkim imenom Romeo Blue.

Nakon vjenčanja svi tabloidi pisali su samo o njima, pa je i Lenny dobio nevjerojatni publicitet. Ipak, 1993. godine par se razveo, a šuškalo se kako su do toga doveli njegovi preljubi.

"Lisa i ja smo danas najbolji prijatelji. Danas smo jedna velika, sretna obitelj i Zoe je najvažnija", jednom je prilikom poručio glazbenik koji se odlično slaže s drugim suprugom svoje bivše, markantnim glumcem Jasonom Momoom, koji se u Lisu zaljubio 2005. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

Par zajedno ima dvoje djece, kćerkicu Lolu i sina Nakoa-Wolfa Manakauapoa Namakaeha, a iako skrivaju intimu, ne skrivaju koliko se vole. To su pokazali i sinoć jer su svakako bili jedan od najslađih parova. Također, ponovno je u prvom planu bio i njihov modni izričaj koji baš uvijek odskače od ostalih, no baš zato ih volimo.

Posljednja sezona "Igre prijestolja" počinje 14. travnja na HBO-u. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Serena Williams (Foto: Profimedia) Serena Williams (Foto: Profimedia) Serena Williams i Alexis Ohanian (Foto: AFP) Serena Williams i Alexis Ohanian (Foto: AFP) +6 Serena Williams (Foto: Profimedia) Celebrity Slavna tenisačica uskočila u prekratku haljinu pa cijelom svijetu pokazala donje rublje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene