Ukazala se prilika

Nije mogao odoljeti iskušenju? Kate nije bila na vidiku pa je William odmah pohrlio poljubiti plavušu

Princ William i Kate Middleton (Foto: Getty Images) Princ William i Kate Middleton (Foto: Getty Images) getty images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Princ William i Kate Middleton (Foto: Profimedia) +0 Princ William i Kate (Foto: AFP) Galerija

Princ William na svečanom je domjenku razmijenio par pusica s pjevačicom Ritom Orom.

Princ William godinama je u braku s Kate Middleton, vojvotkinjom od Cambridgea, s kojom ima i troje djece, a nakon što se ovog proljeća počelo šuškati o tome kako svoju suprugu vara s njezinom bivšom najboljom prijateljicom, William je sad uhvaćen kako razmjenjuje poljupce s jednom slavnom plavušom. 

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Naime, na dobrotvornoj večeri u Londonu William je fotografiran kako se srdačno pozdravlja s pjevačicom Ritom Orom, a nije mogao odoljeti iskušenju da joj udijeli i pokoji poljubac u obraz. Iako je krajnje neobično da pripadnik kraljevske obitelji, a osobito budući kralj, razmjenjuje nježnosti s nekime u javnosti, William se ovog puta očito poprilično opustio i zaboravio na sav protokol.

Zanimljivo je kako Kate Middleton nije bila na tom domjenku, a mnogi su odmah pomislili kako si je baš zato William i mogao dopustiti toliku slobodu. Ritu je, sudeći po njenom izrazu lica, ova neuobičajena prisnost razveselila. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene