Hoće li se uozbiljiti?

Droga, striptizete i sramoćenje kraljevske obitelji! Sve to prije 30-te!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ koji samo što nije napunio 30-tu, iza sebe ima zavidan broj skandala!

Princ Harry koji će uskoro napuniti 30, iza sebe ima zavidan broj skandala koji su tijekom godina zadavali glavobolje kraljevskoj obitelji! 

Pogledaj i ovo Prinčevi Harry i William u mlađim danima Sve je počelo još 2002. Od privržene braće pa do prve ozbiljne svađe Harryja i Williama, jedan je morao uvijek podnijeti žrtvu: "To je bila uloga koju smo svi mi oblikovali za njega"

Princ će trideseti rođendan dočekati bogatiji za 10 milijuna funti!

Prva stvar koju je napravio sa 16, bilo je korištenje marihuane. Tada ga je tata Charles poslao u kliniku za odvikavanje kako bi mu objasnio koliko droga i alkohol mogu biti opasni.

To ga nije previše prestrašilo, jer je iz godine u godinu viđan kako u ranim jutarnjim satima baulja iz klubova, u najmanju ruku, pripit! A kada ste dio kraljevske obitelji, to nikako nije prihvatljivo.

U 20-toj je optužen da je napao fotografa ispred jednog kluba. U toj gužvi dobio je fotoaparatom u lice zbog čega je bio još crveniji nego inače.

Jedan od najvećih skandala bio je onaj kada se Harry na maskiranoj zabavi pojavio u nacističkoj uniformi. Slika je naravno završila u novinama s naslovom 'Harry je nacist'. On se brže bolje ispričao svima jer se baš te godine obilježavala 60-ta godišnjica oslobađanja Auschwitza. Njegov loš izbor kostima izazvao je šok i bijes diljem svijeta.

Nakon toga mladi Harry nanizao je brojne djevojke ali to i nije neki skandal. Pravi skandal je usljedio 2012. godine kada je u jednom hotelu u Las Vegasu fotografiran k'o od majke rođen, kako tulumari s isto tako obnaženim djevojkama. Vjerujemo kako je kraljica hitno trebala mirišljavu sol ili barem vodu sa šećerom.

Princ je za svoje partijanje optužio previše stresan život u vojsci. Kraljevski se dvor još jednom ispričao za njegovo ponašanje!

To što će napuniti 30 ne znači da će promjeniti baš sve svoje navike i odreći se baš svih poroka. Čak što više, sigurni smo kako će tu biti još materijala za pisanje!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene