Nepromišljene izjave

Princ Harry uvrijedio obitelj svoje zaručnice, oni burno reagirali: Otac joj je jako ljut!

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) Getty 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (FOTO: Getty) - 2 Meghan Markle (FOTO: Getty) - 1 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) - 7 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) - 6 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) - 2 +0 Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Galerija

Princ Harry i Meghan Markle zaručili su se nedavno, a objavili su i datum svečane svadbe. Harry još nije upoznao obitelj svoje odabranice, a čini se da mu baš i neće biti skloni!

Nakon što je princ Harry dao radijski intervju u kojem je opisao kako je sa zaručnicom proveo Božić, digla se velika prašina. Sporno je to što je Harry izjavio da je kraljevska obitelj za Meghan obitelj koju ona nikad nije imala. Nepromišljenom izjavom uvrijedio je tako princ obitelj svoje buduće supruge, a najviše njene roditelje. Na izjave su odmah reagirali njena polusestra Samantha i polubrat Thomas, a istaknuli su oboje da je otac nekadašnje glumice jako uvrijeđen.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

"Najveći dio svog vremena moj otac je posvetio Meghan. Uvijek je brinuo da ima sve što joj je potrebno, a posebno joj je pomagao ostvariti uspjeh u glumačkoj karijeri. Očigledno je da je Meghan imala obitelj i da je bila privilegirana. Uvijek je dobila sve što je htjela i nikad joj ništa nije nedostajalo", rekao je Thomas.

Samantha Markle, polusestra slavne Meghan, izjavila je putem Twittera da glumica ima veliku obitelj koja je uvijek bila uz nju, pa i kad su joj se roditelji rastali. "Svi smo se mi pokušali ponašati što normalnije kada su se moj otac i Doria razveli i sve smo napravili tako da Meghan ima dva doma i da se osjeća dobro", rekla je Samantha.

Meghan Markle (FOTO: Getty) - 1 Meghan Markle (FOTO: Getty) - 1

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene