Braća u zavadi

Mjesecima se šuškalo, a sad je stigla i potvrda svađe među prinčevima – Harry je napokon progovorio

Princ Harry i princ William (Foto: Getty Images) Princ Harry i princ William (Foto: Getty Images) getty images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i princ William (Foto: Getty Images) Princ Harry i princ William (Foto: Getty Images) Princ Harry i princ William (Foto: Getty Images) Princ Harry i princ William (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry, princ William i Kate Middleton (Foto: AFP) Meghan Markle, princ Harry, princ William i Kate Middleton (Foto: AFP) Meghan Markle, princ Harry, princ William i Kate Middleton (Foto: AFP) +0 Ponosni kraljevski par s prinovom (Foto: AFP) Galerija

Princ Harry pred kamerama je priznao da odnos njega i njegova brata princa Williama nije ono što je nekoć bio.

O svađi najslavnijih prinčeva na svijetu, Harryja i Williama, nagađa se već dvije godine, a čini se kako su tabloidi u ovom slučaju doista bili u pravu kada su nanjušili da se odnos kraljevske braće promijenio od dana kada su bili najbolji prijatelji. 

Pogledaj i ovo Kate Middleton i princ William stvari su se promijenile Kate i William važan dan u njihovim životima ove će godine proslaviti u tužnijem raspoloženju nego proteklih godina

William i Harry, sinovi pokojne princeze Diane i princa Charlesa, od djetinjstva do mladenaštva bili su nerazdvojni. Povezani smrću majke, prinčevi su jedno u drugome pronašli najboljeg prijatelja i u svemu su se podržavali i bodrili. Ili je barem tako bilo do prije tri godine kada je Harry upoznao Meghan Markle, današnju vojvotkinju od Sussexa, i počeo se distancirati od ostatka kraljevske obitelji, pa i svoga brata Williama. 

Sada je Harry u ekskluzivnom intervjuu za britanski ITV pred kamerama priznao šuškanja da doista nije u najboljim odnosima s bratom. 

"William i ja krenuli smo drugim putevima... Braća imaju dobre i loše dane", rekao je Harry za vrijeme svoje turneje Afrikom i na taj način napokon odgovorio na naklapanja o tome da je njihov odnos narušen.

Iako je kraljevska palača do sada negirala bilo kakve glasine o svađi između parova Cambridge i Sussex, Harry je iskreno sve razotkrio i priznao da se stilovi života, želje i vjerovanja njega i njegova brata - veoma razlikuju. 

Harry je izjavio da se on i William jako rijetko viđaju te da nije ni čudo da se njihov odnos zbog silnog obiteljskog i medijskog pritiska promijenio. 

"Dio ove uloge koju mi igramo je nošenje s ogromnim pritiskom. Neizbježno dođe do svađa. Ali gledajte, mi ćemo uvijek biti braća, uvijek ću biti tu za njega, kao što znam da će i on biti za mene", dodao je Harry. 

Podsjetimo, navodno je do zahlađenja odnosa između braće došlo zbog toga što William nije bio oduševljen idejom da se Harry oženi s Meghan.

Navodno je William upozorio Harryja da bi trebao usporiti i pričekati s vjenčanjem, na što njegov mlađi brat nije dobro reagirao. Uz to, Kate Middleton također se navodno jako teško snalazi s Meghan te njih dvije nemaju dobar odnos, što je dodatno udaljilo prinčeve. 

Nedavno su Harry i Meghan prekinuli sve veze s Williamom i Kate i u formalnom smislu, pa su se njihove dobrotvorne zaklade razišle i počele samostalno djelovati. Čini se da više uopće nema sumnje da budući kralj Engleske i njegov mlađi brat nisu u sjajnim odnosima, a kako se stvari razvijaju - čini se da se to uskoro neće promijeniti., 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Pamela Miđić (Foto: Screenshot) Pamela Miđić (Foto: Screenshot) Pamela Miđić (Foto: Screenshot) Pamela Miđić (Foto: Screenshot) +2 Pamela Miđić (Foto: Nova TV) Celebrity Smijali su joj se, ali ona ne odustaje: Prisjetili smo se viralnog čuda ove Osječanke, jeste li ga već čuli?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene