POSVETA MAJCI

Princ Harry u emotivnom intervjuu otvoreno priznao: "Sve što radim podsjetnik je na nju"

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Princ Harry (Foto: Profimedia) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) +2 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Princ Harry ne može ostaviti uspomenu na svoju majku na miru pa stalno pronalazi nove načine kako da njezinu smrt stavi u fokus javnosti.

Od smrti princeze Diane prošle su 22 godine, no njezina obitelj i dalje pati zbog te teške tragedije.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Najviše su pogođeni njezini sinovi, prinčevi Harry i William, koji su tijekom godina otvoreno progovorili o depresiji i tuzi koju su osjećali zbog pogibije svoje majke.

Harry je u zadnjem intervjuu kazao da ga svaki doticaj s paparazzima i medijima podsjeti na Dianu i to koliko su okrutni novinari bili prema njoj. Svoj odnos prema uspomeni na nju opisao je kao otvorenu ranu koja nikako ne može zarasti. 

Princ smatra da su mediji bili ono najgore u životu njegove majke, a kako javnost dijelomično krivi paparazze za njezinu smrt, nije ni čudo da Harry nema dobro mišljenje o medijima. Podsjetimo, nedavno je tužio dva britanska tabloida u nastojanju da zaštiti svoju suprugu Meghan Markle

Osvrnuo se i na pritisak koji osjeća kao član kraljevske obitelji. Kako je odrastao pred medijima i u fokusu javnosti, Harry je naviknut na medijsku pažnju, ali nekad se toga i boji. Sve je to otkrio za vrijeme svoje kraljevske ture po Africi, koju je opisao kao pokušaj da završi ono što je njegova majka davno ranije započela. 

"To što sam ovdje 22 godine nakon njezine smrti je iznimno emocionalno. Ali moram to napraviti. Sve što radim podsjetnik je na nju", rekao je Harry u intervjuu. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) +6 Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Celebrity Hauser pobjegao u planine s ljepoticom koja se skriva ispod šilterice, obožavatelji otkrili o kome je riječ

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene