''Diana bi bila ponosna''

Zbog ovog poteza prema Meghan Harryja nazivaju pravim gospodinom: "Recite što hoćete o njima, ali..."

Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle Meghan Markle - 5 Meghan Markle - 9 Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle - 4 Meghan Markle - 1 Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 4 +20 Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 1 Galerija

Princ Harry oduševio je tisuće obožavatelja kraljevske obitelji svojom gestom prema Meghan Markle ispred dvorca Windsor, gdje su se pojavili u društvu princa Williama i Kate Middleton.

Obožavatelji kraljevske obitelji ostali su oduševljeni gestom princa Harryja prema Meghan Markle nakon što joj je on otvorio i zatvorio vrata automobila i pomogao u trenutku kada se i nije baš sama snašla.

Pogledaj i ovo Omid Scobie - 8 ''Ovo je nečuveno!'' Novinar kojeg zovu i Meghaninim glasnogovornikom našao se na udaru kritika zbog tvrdnji koje je iznio o Williamu i Kate!

Harry i Meghan su se u pratnji princa Williama i Kate Middleton iznenada zajedno pojavili na vratima dvorca Windsor, provodeći vrijeme razgovarajući s tisućama ljudi koji su se tamo bili okupili kako bi odali počast kraljici Elizabeti, koja je preminula u 97. godini života.

Snimka tog trenutka odmah je podijeljena na internetu, a kraljevski obožavatelji nazvali su Harryja njihovom vrstom gospodina, i to sve zbog njegove ljubazne geste.

"Recite što hoćete o Harryju i Meghan, ali on joj stavlja ruku oko leđa i otvara joj vrata od auta. Voli je i od toga padam u nesvijest", "Harry je otvorio vrata automobila Meghan i vratio se na drugu stranu kako bi ušao u njega. To je zovem gospodinom", "Sviđa mi se kako je Harry otvorio vrata svojoj ženi i uvjerio se da je u autu prije nego što je sam ušao u auto. Pravi džentlmen", "Princ Harry otvara i zatvara vrata svojoj ženi, princeza Diana bi bila ponosna", pohvalili su ga u komentarima na Twitteru.

Prinčevi te Meghan i Kate pojavili su se u crnini ispred dvorca Windsor kako bi se podružili s ljudima te pregledali more cvijeća položeno ispred vrata imanja Berkshire u znak poštovanja prema pokojnoj kraljici.

Bio je to prvi put da su se dva para zajedno pojavila u javnosti od ožujka 2020. godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Katanić Tina Katanić - 17 Tina Katanić - 15 Tina Katanić - 14 +25 Tina Katanić - 13 Celebrity Tina Katanić nakon rijetkog pojavljivanja u javnosti iznenadila još jednim potezom, ovome se nitko nije nadao!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 9 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 5 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 2 +25 Nives Celzijus Celebrity Nives za vjenčanje obukla haljinu koja joj je jedva obuzdala grudi, a dok je pozirala s mladoženjom, pokazala je svu svoju raskoš!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene