Novi život

Nevolje u bajci? Čini se kako između Harryja i Meghan više ništa nije isto, obitelj je zabrinuta za nju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry i Meghan Markle suočavaju se problemima u vlastitom odnosu nakon što su se preselili u Los Angeles.

Princ Harry osjeća se jako loše zbog narušenih obiteljskih veza i zbog toga mu nije lako ni sa suprugom Meghan Markle, nakon što su se zajedno sa sinom Archiejem preselili iz Velike Britanije u Los Angeles, prenose strani mediji.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Njima blizak izvor za Mirror je izjavio kako među njima vlada ekstremna napetost i da im voditi novi život nije nimalo lako.

"Meghan je postala jako tiha. Mislim da se osjeća jako loše i bori se sama sa sobom. Udaljila se od svih, postala je introvertna i time zabrinula sve oko sebe. Princa Harryja muče raskinuti obiteljski odnosi", izjavio je anonimni izvor i dodao kako to traje od Harryjeva rođendana, koji je proslavio 21. lipnja.

Tome je vjerojatno doprinio i kraj nekih Meghaninih prijateljstava jer s nekim od najbližih ljudi više uopće ne razgovara, što ju jako pogađa, isključena je iz svega i više ne zna kome može vjerovati.

K svemu tome, par je navodno i službeno ugasio svoju dobrotvornu organizaciju Sussex Royal, za što su predali i službeni zahtjev jer su se fokusirali na prinčev novi projekt "Travalyst", koji bi se trebao baviti pružanjem pomoći turističkoj industriji da opstane u uvjetima pandemije koronavirusa.

"Nakon prethodnih najava da vojvoda i vojvotkinja neće više upotrebljavati ime Sussex Royal, njihova zaklada neće nastaviti s radom. Vijest će biti objavljena na internetu ovih dana", izjavio je izvor i dodao kako se par želi baviti novim projektima.

Meghan i Harry uoči ovog proljeća spektakularno su najavili povlačenje sa svih kraljevskih dužnosti, kojih su se službeno i odrekli u ožujku. Nakon toga su se preselili u Vancouver, a zatim u Los Angeles kao konačno odredište, gdje stanuju u vili vrijednoj 18 milijuna dolara, u vlasništvu Tylera Perryja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene