Krasno

Poznat je datum vjenčanja! Evo kad će se dogoditi najiščekivanija svadba sljedeće godine!

Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: AFP) - 2 Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: AFP) - 2 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) - 7 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) - 5 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) - 4 Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: AFP) - 2 +0 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) Galerija

Princ Harry i Meghan Markle objavili su prošlog mjeseca da su zaručeni.

Datum koji su mnogi dugo iščekivali konačno je objavljen. Naime, poznato je kad će se vjenčati princ Harry i Meghan Markle. Par je odredio da će se kraljevsko vjenčanje održati 19. svibnja sljedeće godine u kapelici St. Georgea. Vijest je objavila Kensingtonska palača.  Budući da je Meghan Markle protestantica, prije vjenčanja bit će krštena i krizmana.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Poznato je i da će kraljevska obitelj financirati troškove vjenčanja pa i one vezane za glazbu, cvijeće i sam prijam gostiju. Da podsjetimo, Meghan Markle i princ Harry prošlog su mjeseca objavili da su se zaručili. Otad ne prestaju oduševljavati svijet. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene