Neki su zabrinuti

Princ Harry i Meghan Markle po kraljičinom nalogu otputovali u jednu od "opasnijih" zemalja svijeta

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) +0 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Princ Harry i njegova supruga Meghan Markle doputovali su ovog vikenda u Casablancu, na posljednje službeno putovanje u inozemstvo prije rođenja prvog djeteta, čiji se dolazak očekuje na proljeće.

Po dolasku u Maroko, Harryja i Meghan dočekao je tradicionalni pladanj s datumima, ritual gostoprimstva u Maroku. Bivša američka glumica u Casablanci se pojavila u crvenoj haljini, a njezin suprug u svijetlo sivom odijelu.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Malo pretjerano? Širi se snimka u kojoj Meghan Markle tjera nepoznatu ženu dalje od princa Harryja, a ona je htjela samo jedno!

Ovaj dvodnevni posjet, organiziran na zahtjev kraljice Elizabete II, zabrinjava neke britanske medije kao što je tabloid Daily Mirror koji je Maroko opisao kao "opasnu zonu", a glavni grad Rabat kao "grad pobune".

Prije dolaska para, lokalni diplomatski izvori rekli su kako je Maroko "stup stabilnosti u sjevernoj Africi".

Policija je u četvrtak rastjerala prosvjed koji su organizirali učitelji u Rabatu na godišnjicu prodemokratskog pokreta za vrijeme Arapskog proljeća i pritom je nekoliko osoba ozlijeđeno.

Harry i Meghan planiraju se usredotočiti na status žena i pristup djevojaka obrazovanju, u skladu s njihovim programom koji uključuje i demonstraciju kuhanja i tradicionalni ritual kane za Meghan.

Također će se sastati s članovima kraljevske obitelji u Rabatu.

"Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa jako vole biti s ljudima", rekao je britanski veleposlanik Thomas Reilly u intervjuu za televiziju 2M.

Par, koji će tijekom posjeta biti smješten u kraljevskoj rezidenciji, vraća se kući u utorak ujutro.

(Hina)

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardash i Younes Bendjima (Foto: Profimedia) Kourtney Kardashian, Younes Bendjima (Foto: Getty) Kourtney Kardashian, Younes Bendjima (Foto: Profimedia) Kourtney Kardash i Younes Bendjima (Foto: Instagram) +2 Kourtney Kardash i Younes Bendjima (Foto: Instagram) Celebrity Bivši ljubavnici slučajno se sreli u kafiću: Svi su gledali kako će on reagirati

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Šaban Šaulić (Foto: Instagram) +3 Šaban i Gordana Šaulić (Foto: Instagram) Celebrity Vlasnik kluba u kojem je Šaban Šaulić pjevao noć prije tragične nesreće otkrio što mu je rekao pred zadnji nastup

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Devon Windsor (Foto: Profimedia) Devon Windsor (Foto: Profimedia) Devon Windsor (Foto: Getty Images) Devon Windsor (Foto: Getty Images) +3 Devon Windsor (Foto: Getty Images) Celebrity Seksi anđelica osvojila plažu u Miamiju: U prvom planu bile su njene duge noge i figura koja oduzima dah

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene