Vijesti iz kraljevske palače

Princ Charles pozitivan na koronavirus: Ima blaže simptome, nije poznato kako se zarazio

Princ Charles (Foto: Getty Images) Princ Charles (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Charles (Foto: Getty Images) Princ Charles (Foto: Getty Images) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Princ Charles potvrđen za nasljednika kraljice na čelu Commonwealtha (Foto: AFP) +0 Princ Charles (Foto: Getty Images) Galerija

Princ Charles pozitivan je na koronavirus, izvijestio je glasnogovornik britanske kraljevske obitelji.

Princ Charles pozitivan je na koronavirus, javljaju britanski mediji. Nasljednik britanske krune testirao se i zasad ima blaže simptome, piše BBC.

Pogledaj i ovo Princeza Diana i Jemima Khan - 2 Otkrila je i razlog Bliska prijateljica princeze Diane potvrdila ono u što su mnogi od početka sumnjali, sve je bilo namješteno?

71-godišnji princ trenutačno je stabilno, izvijestio je glasnogovornik britanske kraljevske obitelji. Njegova supruga Camilla Parker-Bowles također se testirala, no nalazi su pokazali kako nema koronavirus.

Vojvoda i vojvotkinja od Cornwalla su trenutačno u samoizolaciji u Škotskoj. Zasad nije poznato kako se princ Charles zarazio virusom.

Charles se s princom Albertom od Monaka sastao 10. ožujka, a njemu je virus dijagnosticiran devet dana kasnije. Ipak, službenici palače tvrde kako nije moguće otkriti gdje se princ zarazio, s obzirom na činjenicu da se posljednjih tjedana sastajao s brojnim dužnosnicima.

Prije dva dana objavljeno je kako je zaposlenik kraljevske obitelji pozitivan na koronavirus. Kraljica Elizabeta II. (93) prije nekoliko je dana s mužem, princem Philipom (98) otišla iz Buckinghamske palače u dvorac Windsor. No prije toga je njezino osoblje testirano na koronavirus i otkriveno je da je jedan zaposlenik pozitivan. Ne zna se je li kraljica s njime bila u kontaktu.

Kraljevsku obitelj u vrijeme krize predstavljat će kraljičin unuk, princ William.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) +2 Ava Sambora i Heather Locklear (Foto: Instagram) Celebrity Nekad najljepša glumica oporavlja se od svih nedaća zbog kojih nije u stanju brinuti se sama o sebi

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene