Uskočio budući svekar!

Presedan zbog Meghan Markle: Do oltara će je dopratiti princ Charles!

Princ Charles, Meghan Markle, Princ Harry (Foto: Getty) Princ Charles, Meghan Markle, Princ Harry (Foto: Getty) Getty 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Charles, Meghan Markle, Princ Harry (Foto: Getty) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) Meghan Markle, Doria Ragland (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) +0 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Galerija

Nakon što je objavljeno da Thomas Markle neće biti na kraljevskom vjenčanju, postavilo se pitanje tko će "predati" Meghan Markle princu Harryju. Do danas se pretpostavljalo da će to biti njezina majka Doria.

Otkriveno je tko će dopratiti Meghan Markle do oltara na kraljevskom vjenčanju 19. svibnja u Windsoru. Nakon što ju je njezin otac osramotio, ali i nakon što je sama Meghan obavijestila javnost da se njezin otac oporavlja od operacije srca te neće biti na svadbi, uskočio je budući svekar. Kensingtonska palača obavijestila je javnost da će Meghan Markle do princa Harryja dopratiti njegov otac – princ Charles.

Pogledaj i ovo George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) George car Odlično se snašao i u konobarskoj ulozi: Clooney zauzeo šank na kraljevskom vjenčanju pa gostima točio vlastitu tekilu

"Gospođica Meghan Markle pitala je njegovo veličanstvo Princa od Walesa da je odvede do oltara u kapelici St. Georgea na dan njezina vjenčanja. Princ od Walesa sretan je što može i na ovaj način poželjeni gđici Markle dobrodošlicu u kraljevsku obitelj", priopćili su iz Kensingtonske palače.

Nova TV gledateljima priprema veliki prijenos ovog najiščekivanijeg događanja godine. U posebnoj emisiji, iz kraljevski opremljenog studija, gledatelji će tijekom više od tri sata emisije moći izravno pratiti tijek vjenčanja, atmosferu s lokacije, ali i čuti zanimljive analize gostiju. S njima će u studiju razgovarati voditelji Valentina Baus i Dorijan Elezović kojemu je, nakon vjenčanja princa Williama i Kate, ovo drugo kraljevsko vjenčanje koje će popratiti u voditeljskoj ulozi. S lokacije vjenčanja najsvježije će informacije donositi novinarka Barbara Štrbac, a emisiju će uređivati urednica Ivana Ivančić.

Urednica portala Showbuzz.hr Mirjana Filipović izvještavat će uživo iz Windsora, gdje će se princ Harry i Meghan Markle zavjetovati na vječnu ljubav. Kao iskusna urednica i novinarka, Mirjana će čitateljima uživo približiti atmosferu s jednog od najvažnijih showbizz događaja godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene