Stižu poruke utjehe

Velika tuga u obitelji Zdravka Škendera: Iznenada preminuo glazbenikov sin, imao je samo 38 godina

Zdravko Škender (Foto: PR) Zdravko Škender (Foto: PR) PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Škender (Foto: PR) +0 Zdravko Škender (Foto: PR) Galerija

Preminuo je Tomislav Škender, sin Zdravka Škendera.

Pjevač Zdravko Škender objavio je na svom profilu na Facebooku tužnu vijest da je preminuo njegov 38-godišnji sin Tomislav Škender.

Pogledaj i ovo Zdravko Škender - 4 Zarobila njegovo srce Škender se zauvijek oprostio od sina, a od tuge ga je spasila nova ljubav, otkrio je pokoji detalj

Tomislav je preminuo u petak, a Zdravko je to danas podijelio sa svojim prijateljima i obožavateljima na društvenim mrežama.

"U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima tužnu vijest da je naš dragi otac, sin i brat, gospodin Tomislav Škender preminuo u petak 17. siječnja 2020. u 39. godini života. Ispraćaj dragog pokojnika bit će u četvrtak 23. siječnja u 11:20 na krematoriju na Mirogoju", stoji u osmrtnici koju je Zdravko objavio.

Danas 68-godišnji Zdravko Tomislava je dobio u braku sa suprugom Anđelkom, a uzrok njegove smrti zasad nije poznat.

U komentarima je dobio brojne poruke podrške i izraze sućuti.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: IN Magazin) Lana Jurčević (Foto: IN Magazin) Lana Jurčević (Foto: Instagram) +5 Lana Jurčević (Foto: Instagram) Celebrity Nakon brisanja Instagrama i promjene imena, ali i života, oglasila se Lana: "Konačno se događa!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene