Tužna vijest

Zvijezda filmova "Kum" i "Učini pravu stvar" preminuo nakon iznenadne bolesti

Danny Aiello Danny Aiello Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Danny Aiello Danny Aiello Danny Aiello Danny Aiello Danny Aiello Danny Aiello +0 Danny Aiello Galerija

Danny Aiello preminuo je nakon kratke bolesti u New Jerseyju.

Američki glumac Danny Aiello preminuo je u 87. godini u bolnici u New Jerseyju, a tužnu su vijest potvrdili članovi njegove obitelji.

Pogledaj i ovo Filip Nola - 5 Nešto je drugačije Sjećate li se psihijatra iz popularne serije "Naša mala klinika"? Evo koliko se promijenio otkad je glumio omiljeni lik!

Inače nije bolovao od teških bolesti već se iznenada razbolio, a vjeruje se kako je umro od posljedica infekcije. Prema pisanju TMZ-a preminuo je nedugo nakon što ga je obitelj posjetila u ranim jutarnjim satima u četvrtak.

Danny se proslavio ulogama u filmovima "Učini pravu stvar" i "Kum 3", a iza sebe je ostavio suprugu Sandy s kojom je u braku bio od 1955. godine i njihovo troje djece.

U "Kumu" je glumio ulogu Tonyja Rosata čiji je lik poznat po legendarnoj rečeni "Michael Corleone says hello!". Za ulogu Spikea Leea u filmu "Učini pravu stvar" bio je nominiran za Oskara za najbolju mušku sporednu ulogu.

Zapažene uloge odigrao je i u filmovima "Fort Apache the Bronx" s Paulom Newmanom, "Bilo jednom u Americi"", "Ljubičasta ruža Kaira" te "Moonstruck" u kojem je glumio sa Cher.

Danny je glumio i na Broadwayu, a ostvario je i pjevačku karijeru. Objavio je nekoliko glazbenih albuma među kojima i "Live from Atlantic City" 2008. godine.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) Sacha Baron Cohen i Isla Fisher (Foto: Profimedia) Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) +0 Isla Fisher (Foto: AFP) Celebrity Sjećate ga se kao blesavog lika sa škembicom i dlakavim prsima, no glumac je postao mišićavi komad

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene