Počivala u miru

U 67. godini preminula legendarna srpska glumica Neda Arnerić

Neda Arnerić (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Neda Arnerić (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Arnerić (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) +0 neda arnerić in magazin - 1 Galerija

Srpska glumačka diva Neda Arnerić napustila nas je u 67. godini.

Slavna glumica Neda Arnerić preminula je u 67. godini, saznaje Blic.

Pogledaj i ovo Neda Arnerić Potreseni kolege Tuga na komemoraciji glumice Nede Arnerić: "Nema više moje prijateljice, bila si oličenje ljubavi"

Prema prvim informacijama, njezino tijelo pronađeno je u njezinom domu na Vračaru u kojem se trenutno nalaze pripadnici policije i Hitne pomoći. Pronašao ju je brat za stolom u blagavaonici, a kako prenose srpski mediji, Neda se nedavno vratila kući sa zimskih praznika. Nema tragova koji upućuju na nasilnu smrt.

Podsjetimo, legendarna glumica hitno je prebačena u bolnicu u veljači 2019. godine. Navodno je glumicu tada brat pokušao nekoliko puta dobiti na telefon, no nije se javljala. On je zatim pozvao bravara koji je obio bravu na njezinim vratima.

Glumicu su tada zatekli na podu u onesviještenom stanju, a pored nje su pronađeni lijekovi, zbog čega se sumnjalo na pokušaj samoubojstva.

Sredinom prosinca 2018. godine preminuo je Nedin suprug dr. Milorad Mešterović nakon borbe s teškom bolešću. O tome se saznalo tek u siječnju 2019. godine, jer je Neda to ispričala tek najbližem krugu prijatelja, kao i da se teško nosi s gubitkom.

Također, još 2016. godine glumica se ozlijedila nakon što je pala s terase dok je vješala rublje te je zadobila prijelome vratnog, prsnog i lumbalnog dijela kralježnice, a njezin suprug tada je još bio živ te je medijima ispričao kako mu je supruga samo rekla da je umorna, a zatim je pala.

Glumica je pri padu udarila u limeni krov lokala koji se nalazi u prizemlju.

U svojoj dugoj i bogatoj karijeri Neda je odigrala više od 110 filmskih i televizijskih uloga te 40-ak kazališnih predstava, a zanimljivo, nikada nije završila glumačku akademiju koju je upisala sa 16 godina, jer je zakon zabranjivao da studenti prve i druge godine snimaju filmove i predstave, a Nedi su stizale brojne ponude koje nije mogla odbiti.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) +2 Meghan Markle (Foto: Profimedia) Celebrity Meghan otkazala kraljici poslušnost pa se sada može vratiti kratkim haljinicama, seksi scenama i Instagramu


 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene