U 84. godini

Holivudski svijet zavijen u crno, preminula je najfotogeničnija djevojka prošlog stoljeća, voljela je film više od života

Venisha Stevenson Venisha Stevenson Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Venisha Stevenson - 3 Venisha Stevenson - 2 Venisha Stevenson - 4 Venisha Stevenson - 1 +0 Venisha Stevenson Galerija

Stari holivduski svijet zavijen je u crno nakon tužne vijesti kako je preminula nekad najfotogeničnija djevojka na svijetu Venisha Stevenson.

Holivudski svijet crno-bijelih filmova zavijen je u crno nakon vijesti o smrti jedne od najljepših glumica prošlog stoljeća Venishe Stevenson.

Venisha je preminula u 84. godini života u zdravstvenoj ustanovi u Atlanti. Glumica se već godinama borila s Parkinsonovom bolesti koja je sada uzela danak i odnijela jednu od omiljenih holivudskih glumica.

Stevenson je u svojim mladima godinama slovila za najfotogeničniju djevojku na svijetu, a da su je kamere zaista voljele pokazuju i njeni uspješni filmovi ''Darby's Rangers'', ''Island of Lost Women'', ''Horror Hotel'' i drugima.

Kad je bila tinejdžerica sa samo 14 godina, Venishu Stevens na plaži u Malibuu primijetio je fotograf Peter Gulland, poznat po svojim pin-up fotografijama. Uskoro je Stevens krasila naslovnice mnogih časopisa, uključujući i tada poznati "Esquire".

Kada je postala vrlo popularna, na njezinu su adresu u vrlo kratkom roku počeli stizati pozivi iz holivudskih studija. 1956. godine potpisala je ugovor sa studijom RKO Radio Pictures i tu je krenula njena karijera.

Njen ljubavni život također je bio zanimljiv. Bila je udana za glumca Russa Tamblina i glazbenika Dona Everlyja, a šuškalo se da je imala romantične veze s Elvisom Presleyem, Audiejem Murphyjem i ostalim zavodnicima prošlog stoljeća.

No, kada se udala za Everlyja, odlučila je prestati s glumom. Kasnije je priznala da je gluma bila cijeli njezin svemir. Jednom je prilikom rekla: ''Ne znam bih li ikada mogla o bilo čemu razgovarati s računovođom ili fizijatrom. O čemu bismo pričali, moj život je uskogrudan jer su moj život samo filmovi.''

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson - 2 Rebel Wilson - 4 Rebel Wilson - 5 Rebel Wilson - 1 +14 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 4 Zanimljivosti Objavila je nove fotke nakon gubitka 35 kilograma, ova transformacija mnogima je i dalje nevjerojatna!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Coolio - 1 Coolio - 2 Coolio - 3 Coolio - 5 +1 Coolio - 6 Celebrity Preminuo reper Coolio, koji je najpoznatiji po hitu "Gangsta's Paradise", pronađen je mrtav u kući prijatelja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene