Imala je 38 godina

Iznenada preminula glumica iz filma "Izborni dani", kolege su u šoku, a uzrok smrti još nije poznat

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jessica Campbell preminula je u 39. godini u Portlandu, a uzrok smrti zasad nije poznat.

Američka glumica Jessica Campbell iznenada je preminula krajem prosinca prošle godine, a vijest o njezinoj smrti obitelj je tek sada potvrdila tamošnjim medijima.

38-godišnja Jessica, najpoznatija po ulozi Tammy Metzler u filmu "Izborni dani" iz 1999. godine i pojavljivanju u seriji "Frikovi i gikovi", preminula je u domu svoje majke u Portlandu, ali uzrok smrti još uvijek nije potvrđen. Pronašli su je u besvijesnom stanju na podu kupaonice i hitna je pomoć stigla u kratkom roku, ali, nažalost, nisu je uspjeli spasiti, piše TMZ.

Jessica se nakon glume odlučila baviti naturopatijom, radila je kao liječnica u vlastitoj ordinaciji te se brinula o svom 10-godišnjem sinu.

Obitelj navodi kako se u posljednje vrijeme žalila da ne može disati normalno i osjećala se prehlađeno, ali je isključila mogućnost zaraze koronavirusom.

U filmu "Izbori" glumila je s Reese Witherspoon, Matthewom Broderickom i Chrisom Kleinom, a njezina joj je uloga donijela nominaciju za nagradu Independent Spirit u kategoriji najbolje debitantice.

Reese se od nje oprostila na društvenim mrežama, poručujući da joj je ova vijest slomila srce. 

"Srce mi je slomljeno. Raditi s njom bilo je pravo zadovoljstvo, šaljem ljubav Jessicinoj obitelji i voljenima", napisala je Twitteru. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison (Foto: Profimedia) Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) +0 Loni Willison (Foto: Profimedia) Celebrity Vjerovali ili ne, na ovoj je slici žena koja je nekad bila oličenje ljepote i uspješna u poslu, a danas živi na ulici

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene