Ništa od ljubavi

Završila romansa o kojoj se šuška posljednjih mjeseci: Mladi glazbenik dosadio 23 godine starijoj manekenki

Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Naomi Campbell (Foto: Getty Images) Naomi Campbell (Foto: Instagram) Liam Payne i Naomi Campbell (Foto: AFP) Liam Payne (Foto: Profimedia) Liam Payne (Foto: Profimedia) Liam Payne (Foto: Instagram) Naomi Campbell (Foto: AFP) +0 Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Galerija

Naomi Campbell i Liam Payne prekinuli su četveromjesečnu ljubavnu vezu.

Jedna od najuspješnijih manekenki svih vremena, poznata i po nadimku "crna pantera" 48-godišnja Naomi Campbell prekinula je navodnu vezu s 23 godina mlađim glazbenikom Liamom Payneom.

Pogledaj i ovo Kylie Jenner (Foto: Instagram) Svatko u svom filmu Evo kako zvijezde slave Dan zaljubljenih: Neki su u problemima, a neke je dočekalo pravo iznenađenje!

Šuška se kako je Liam toliko dosadio Naomi da je odlučila prekinuti romansu i pustiti stvari da se ohlade. Ipak, navodno će ostati u prijateljskim odnosima i među njima nema nikakvih nesuglasica te ničiji osjećaji nisu povrijeđeni.

"Liam i Naomi su se zabavili, bilo im je dobro i puno su se smijali. Ali to jednostavno nije bilo to. Ostat će dobri prijatelji, ničiji osjećaji nisu povrijeđeni", izjavio je izvor blizak, sad već bivšem paru za The Mirror.

U međuvremenu drugi je anonimni izvor za The Sun otkrio kako je Naomi s Liamom bilo poprilično dosadno.

"Naomi je donijela olduku o prekidu veze te da se stvari malo ohlade. Jednostavno više nije zaljubljena u Liama. Drugim riječima, bio joj je dosadan", izjavio je.

Šuškanja o vezi ovo dvoje krenula su nakon što su zajedno dočekali novu godinu u Ghani. Od tada su se navodno zajedno ludo zabavljali i družili u Londonu i New Yorku, komentirali jedno drugome objave na društvenim mrežama i otvoreno očijukali.

Naomi i Liam zasad se nisu oglasili o prekidu veze.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Rađa i Mirko Filipović (Foto: Instagram) Dino Rađa (Foto: Instagram) Dino Rađa (Foto: Instagram) Dino Rađa (Foto: Facebook) +5 Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Celebrity Pogledajte koga je Dino Rađa pozvao da mu pomogne "zaprijetiti" ženinu plesaču

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene