Došao i otišao

Izbrisala sve njegove tragove: Ecija Ivušić na svoj način potvrdila prekid kratke veze s Pokrivačem

Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Ecija Ivušić i Nives Celzijus (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) +0 Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Galerija

Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač ovog su ljeta potvrdili vezu, koju su sada prekinuli.

Ono o čemu se šuškalo danima sada je na neki način potvrđeno.

Pogledaj i ovo Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Nasmijana voditeljica Prvi izlazak nakon brisanja fotografija s bivšim dečkom: Ecija Ivušić uskočila u kožnu kombinaciju

Bivša voditeljica Ecija Ivušić privela je kraju svoju vezu s bivšim nogometašem Nikolom Pokrivačem, iako se ovog ljeta činilo kao da je napokon našla "onog pravog".

Zapravo, to je sama insinuirala statusom pored prve zajedničke fotografije na kojoj se ljube u plićaku u njezinoj Veloj Luci.

"Ne želim zvučat dramatično ili tako nešto. Ali već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti. Volim te, moj N", poručila mu je tada.

Par je idućih dana zabavljao javnost zajedničkim fotografijama u badiću te iz noćnih provoda, a onda su s povratkom na gradski asfalt nestale i slatke fotografije. Ecija je samo na jednoj spomenula kako ju je odobrio dečko, no Nikole nije bilo blizu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

Šuškanja kako par nije uspio dalje od ljetne romanse prvi su se put pojavila uoči njezina 33. rođendana kada se Nikola nije pojavio u jednom zagrebačkom restoranu u kojem je Ecija slavila uz bliske prijatelje, kao što su Snježana Mehun, Nives Celzijus i Dalibor Petko.

Novih fotografija i dalje nije bilo, a sada su s Ecijina profila nestale i one stare. Osim toga, atraktivna voditeljica prestala je pratiti bivšeg dečka na Instagramu, iako on nju i dalje prati.

Razlozi prekida nisu poznati.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Basinger (Foto: Profimedia) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Besinger (Foto: Getty Images) Kim Basinger (Foto: Profimedia) +7 Kim Basinger (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Pogledajte kako danas izgleda nekadašnja seks-bomba za kojom su uzdisali muškarci diljem svijeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene