Fanovi su sretni

Hoće li on požaliti? U bikiniju koji joj je jedva obuzdao obline pokazala bivšem što je izgubio

Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Rose i Chris Martinez (Foto: Profimedia) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) +0 Demi Rose (Foto: Instagram) Galerija

Demi Rose prekinula je ljubavnu vezu s Chrisom Martinezom.

Nakon dvije godine došao je kraj ljubavi britanske manekenke Demi Rose i DJ-a Chrisa Martineza. No čini se kako 24-godišnja Demi nakon prekida nije previše uzrujana jer ako pogledamo njezin profil na Instagramu, on vrvi sve provokativnijim fotografijama po kojima bi možda neki već zaključili kako traži novog dečka. Ili možda pak samo provocira Chrisa?

Pogledaj i ovo Demi Rose - 3 proslavila se zbog oblina Raskošnu Demi Rose paparazzi ulovili dok je izmjenjivala zavodljive poze, a pogledajte kako izgleda bez Instagramovih filtera!

Naime, Demi je između ostalog objavila fotografiju u ružičastom bikiniju u kojem njezine obline djeluju još bujnije, a njezino tijelo u top formi što su primijetili i njezini fanovi. Mnoge je čak razveselila vijest da je ponovno solo.

"Izgledaš savršeno", "Ti si kraljica ljepote i slatkoće", "Ostavljaš bez teksta", "Želim imati tvoju djecu", "Najljepša si žena na svijetu", "Konačno si sama", neki su od komentara koje je dobila. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Demi i Chris su odluku o prekidu donijeli zajedno i odlučili ostati prijatelji koji će jednom drugom biti podrška u ostvarivanju uspješnih karijera, što im je jako važno u životu.

"Nažalost, Demi i njezin dečko Chris Martinez više nisu zajedno. Prekinuli su vezi kao prijatelji i nastavit će se podržavati u poslu. Demi je solo i jako je sretna što će nastaviti razvijati karijeru u SAD-u", izjavio je njezin glasnogovornik.

Iako je na profilu na Instagramu prati gotovo 10,5 milijuna obožavatelja, Demi je ljubavni život i vezu s Chrisom držala daleko od njihovih očiju i nije otkrivala detalje u javnosti.

Njezino ime postalo je poznato tek nakon što su je svojevremeno počeli povezivati s bivšim dečkom Kylie Jenner, reperom Tygom, a ljubila je i DJ-a Toma Zanettija.

Mnogi se zapravo pitaju je li njezina veza s Chrisom zaista prošla svršena priča obzirom na to je nakon prekida objavila fotografiju s opisom "mislim na tebe". 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Miguel Cervantes s obitelji (Foto: Instagram) Miguel Cervantes s obitelji (Foto: Instagram) Miguel Cervantes s obitelji (Foto: Instagram) +0 Miguel Cervantes s obitelji (Foto: Instagram) Celebrity Preminula 3-godišnja kći poznatog glumca, tužnu vijest je objavio uz fotografiju njezine prazne sobe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene