baby boom

Slavne i domaće ljepotice - trbuščići im rastu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Među domaćim i stranim poznatim osobama u zadnjih je pola godine zavladao pravi baby boom!

S dolaskom proljeća, svake se godine po gradovima mogu vidjeti brojne trudnice koje uživaju u lijepom vremenu i sitno broje do velikog dana. Ove godine, gradovima šeću brojne poznate trudnice, kako u Hrvatskoj, tako i u svijetu. Zavladao je pravi mali baby boom među slavnima! I dok su neki već postali roditelji, drugi sitno broje do dolaska prinova.

Pogledaj i ovo Princeza Kate Middleton s djecom Na sve je mislila Djeca Kate Middleton odigrala su ključnu ulogu u otkrivanju stanja princeze, nešto ju je najviše mučilo

Odbrojavanje je počelo: Kate konačno otkrila termin!

Nikolina Pišek Ristović sa suprugom Vidojem početkom prosinca prošle godine dobila je kćerkicu Unu Sofiju, a atraktivna mama već na veliko uživa u šetnjama sa svojom mezimicom. 

Friends will be friends...

Posted by Nikolina Pisek on Monday, March 2, 2015

U prosincu je prinovu dočekao i bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić, kojemu je djevojka Ivana Đeldum u Istanbulu, gdje žive, rodila kćerkicu, a dali su joj ime Sofia.

Poznata hrvatska glumica Ivana Roščić sitno broji do rođenja prvog djeteta. Naime, glumica se, sa suprugom Markom, raduje sinčiću koji stiže u travnju. Nakon što su se vjenčali početkom prosinca, u siječnju je odjeknula vijest kako glumica Helena Minić i redatelj Dalibor Matanić očekuju svoje prvo dijete!

A u slatkom su iščekivanju i glumica Ana Gruica i njezin dečko, pisac Hrvoje Šalković. Par je ovih dana objavio sretnu vijest, a roditelji će postati krajem ljeta.

Poznati neženja i zgodna glumica postat će roditelji!

Dragi moji facebook prijatelji,svi Vi koji rado pratite moj put sa svim usponima i oni kojima su slatki i moji...

Posted by Ana Gruica on Tuesday, March 24, 2015

Zgodan holivudski par, Ryan Gosling i Eva Mendes, u rujnu su postali roditelji malene Esmeralde, a slavni tata u čast mezimice istetovirao si je na ruku njeno ime.

U listopadu prošle godine roditelji su postali srpski tenisač Novak Đoković i njegova lijepa supruga Jelena. Maleni Stefan već naveliko navija za tatu, što ponosna mama marljivo bilježi na Twitteru.

Lijepa britanska glumica, 30-godišnja Keira Knightley sa suprugom Jamesom Rightonom svaki čas očekuje rođenje njihovog prvog djeteta. 

 

U slatkom je iščekivanju i Jessica Biel, supruga popularnog Justina Timberlakea koji jedva čeka dolazak prinove!

 

A photo posted by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Vjerojatno najslavnija trudnica na svijetu je Kate Middleton. Kate i William očekuju rođenje drugog djeteta sredinom ili krajem travnja, a još uvijek nisu otkrili dolazi li ovaj put curica ili opet dečko! Sitno brojimo!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene