Ljubav je slijepa

Rekli sudbonosno 'Da' čak devet puta!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za njih nije vrijedilo ono 'dok nas smrt ne rastavi'. Ovo je lista poznatih koji su sudbonosno 'Da' rekli čak sedam, osam ili devet puta!

Joan Collins pravu je ljubav pronašla tek u šezdesetoj godini života. Za sebe kaže da je morala poljubiti mnogo žaba prije nego što je pronašla princa. Sada je u sretnom braku s kazališnim menadžerom Percyem Gibsonom.

Pogledaj i ovo Joan Collins i Percy Gibson - 1 velika razlika im ne smeta Njezin peti suprug mlađi je od nje 31 godinu i kaže da je baš on ljubav njezina života, ovo posebno voli kod njega!

U svojim memoarima 'Strast za životom' požalila se na svog prvog muža koji ju je fizički zlostavljao, a ostala tri su je kritizirala i vrijeđala. Danas je sretna i otkrila je tajnu sretnog i uspješnog bračnog života.

'Partneri trebaju imati odvojene kupaonice. I on nikada ne smije ometati moj društveni život, a ja se nikada ne petljam u njegove financije', rekla je Collins.

 Poznata udavača Zsa Zsa Gabor sve je svoje muškarce oslovljavala s 'dragi' jer nije mogla niti jednome zapamtiti ime. Udavala se čak devet puta!

Oskarovac Martin Scorsese također je pravi pustolov kada je u pitanju brak. Prvi puta je pred oltar stao davne 1965. godine s mladom Laraine Marie Brennan s kojom je dobio kćerkicu Catherine. Četiri godine kasnije oženio se spisateljicom Juliom Cameron, ali su se, nakon rođenja njihove kćerkice, rastali. Treća sreća bila je glumica Isabella Rossellini, ali samo na tri godine. Njegova četvrta žena bila je Barbara De Fina. Istinsku sreću pronašao je tek s Hellen Morris s kojom ima i kćerku Francescu.

Hollywoodska seksi božica Rita Hayworth proslavila se ulogama moćnih, samouvjerenih žena, ali je u privatnom životu bila vrlo nesigurna. Udavala se pet puta, između ostalog s poznatim Orsnom Wellesom i plejboj princem Ali Khanom. Ljubavnu sreću nije u potpunosti pronašla, a 1987. godine preminula je od Alzheimera.

Glumac Tony Curtis u bračne je vode uplovio čak 6 puta. Njegov najpoznatiji brak bio je onaj s glumicom Janet Leigh koji je potrajao čak 11 godina. Nakon tog prvog, zaredali su se oni manje uspješni. Ipak, sreću je pronašao 1998. godine s Jill Vandenberg Curtis s kojom je bio do njezine smrti 2010. godine

Najpoznatiji televizijski novinar Larry King ženio se osam puta za sedam žena. Dva je puta bio oženjen za Alene Akins, poznatu Playboyevu zečicu. Priznao je da je većina njegovih brakova bila iz nužde, a ne iz ljubavi.

'Znao sam reći da sam između dva hitna poziva- onaj supruge i onaj s CNN-a, često prije odabrao televizijsku kuću', dodao je Larry.

Elizabeth Taylor također nije imala sreće u bračnom životu. Njezin najpoznatiji suprug bio je Richard Burton kojeg je upoznala na setu za film 'Kleopatra'. Nakon deset godina braka, razveli su se pa ponovno oženili pa opet ponovno razveli. Unatoč prepirkama, oni su se iskreno voljeli. Tik prije svoje smrti, Richard joj je napisao pismo u kojem otkriva da nikada nije prestala biti ljubav njegova života

Priznao da mu je pokojna glumica bila najveća ljubav u životu!

Nepopravljiva romantičarka, Joan Collins, rekla je da su muškarci kao autobusi i da ako dovoljno dugo čekate, jedan će sigurno doći.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene