Baš tužno

Liječnici potvrdili uzrok smrti Ivane Trump, ni nakon poziva u pomoć nažalost joj nije bilo spasa

Ivana Trump Ivana Trump Afp 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Trump Ivana Trump - 3 Ivana Trump - 2 Ivana Trump - 1 Ivana Trump Ivana Trump Ivana Trump Ivana Trump Ivana Trump - 6 Ivana Trump - 7 +19 Ivana Trump i Donald Trump - 4 Galerija

Liječnici su smrt Ivane Trump proglasili nesretnim slučajem, nažalost joj nisu nikako mogli pomoći.

Iznenadna smrt bivše supruge Donalda Trumpa, Ivane Trump proglašena je nesretnim slučajem, a uslijedila je od ozljeda koje je zadobila uslijed pada, zaključio je liječnički vještak, prenosi TMZ.

Pogledaj i ovo Donald Trump Tužan dan Donalda Trumpa niste nikad vidjeli ovakvog: Pokopana njegova prva supruga Ivana, obitelj se od nje oprostila u New Yorku

73-godišnja Ivana pronađena je u nesvijesti na dnu stubišta u svom domu na Upper East Sideu u New Yorku gdje ju je zatekla domaćica kad je stigla na posao i koja je nazvala hitnu pomoć.

Daily Mail je ranije izvjestio kako je Ivana planirala put u St. Tropez, a na dan kad je pronađena mrtva imala je dogovoren termin kod frizera.

Vijest o njezinoj smrti podijelio je i njezin bivši suprug Donald.

"S velikom tugom obavještavam sve one koji su je voljeli, a ima ih mnogo, da je Ivana Trump preminula u svom domu u New Yorku", napisao je Donald.

Opisao ju je kao prelijepu i nevjerojatnu ženu, istovremeno poštujući njezinu blisku vezu s njihovo troje djece Donaldom Jr., Ericom i Ivankom.

"Bila je divna, lijepa i nevjerojatna žena, koja je vodila sjajan i inspirativan život. Njezin ponos i dika bilo je njezino troje djece, Donald Jr., Ivanka i Eric. Bila je jako ponosna na njih, kao što smo svi mi bili tako ponosni na nju. Počivaj u miru, Ivana!" napisao je Donald.

Ivana se u svijetu proslavila kao bivša češka manekenka, skijaška olimpijka, vlasnica poslovnog imperija i prva supruga Donalda Trumpa. Rođena je i odrasla u Češkoj pod komunističkim režimom, a babica koja ju je porodila predložila je ime Ivana, što je njezina majka odmah prihvatila.

Lijepu Našu posjetila je više puta, a posljednji je put ovdje bila 2019. godine, kada je boravila u Zagrebu, u kojem se družila i s pokojnim gradonačelnikom Milanom Bandićem.

Ivana je jednom prilikom u Zagrebu predstavljala i svoju knjigu ''Odgoj Trumpovih'', kada je za IN Magazin progovorila o toj temi.
"Sama sam odgojila svoju djecu. Donald je bio brižan otac, ali nikada ih nije vodio u park. Stalno je bio na telefonu'', otkrila je tada za IN Magazin.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Woody Harrelson - 9 Woody Harrelson - 5 Woody Harrelson - 6 Woody Harrelson - 12 +26 Woody Harrelson - 8 Celebrity Holivudski glumac srdačno mahao obožavateljima u Splitu, a onda fotografe počastio bezobraznom gestom!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Anđa Marić - 3 Anđa Marić - 4 Anđa Marić - 5 Anđa Marić - 6 +18 Anđa Marić - 1 Celebrity Pogledajte video kojim je Anđa Marić sve dirnula, nakon prvih samostalnih koraka uspjela ono što se činilo nemoguće!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene