Tko je autor?

Ella Dvornik pozirala u novom domu, svu pažnju ukrala prekrasna slika u pozadini

Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) +0 Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Galerija

Ella Dvornik dala je još jedan uvid u svoj novi dom koji dijeli sa suprugom Charlesom Pearceom i kćerkicom Balie Dee.

Ella Dvornik uselila se sa suprugom Charlesom Pearceom i kćerkicom Balie Dee u novi dom.

Pogledaj i ovo Charles Pearce Baš na Valentinovo! Charles Pearce prisjetio se početka s Ellom Dvornik, a jednu stvar sada ponovno jedva čeka: "Pronašao sam ljubav. Ili sam bar tako mislio"

Poznata domaća blogerica i influencerica tako uživa u drugoj trudnoći te u novom domu iz kojeg je objavila jednu od posljednjih fotografija na Instagramu s velikom rozom šalicom u ruci.

Ipak, njezinim brojnim sljedbenicima za oko je zapao jedan drugi detalj, odnosno prekrasna fotografija na kojoj se nalazi upravo ona s buketom ruža, tortom i čašom šampanjca ispred sebe.

"Poklonio mi ju je tata od poznanice za rođendan", otkrila je Ella u komentarima.

"Saznali smo da je beba zdrava, da je sve u najboljem redu, i moj najdraži dio - spol", napisala je nedavno Ella i dodala da ju je to najviše zanimalo i nije mogla dočekati da sazna nosi li djevojčicu ili dječaka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Ipak, njezini će obožavatelji morati još malo pričekati da i njima otkrije tu informaciju jer čini se da ju je zasad odlučila podijeliti samo sa svojom obitelji.

Ella se za Charlesa udala ranije ove godine u Las Vegasu, a neodoljiva 2-godišnja Balie na proljeće će postati starija sestra.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce (Foto: Instagram) Beyonce i Jay-Z (Foto: Instagram) +0 Beyonce, Jay Z (Foto: Getty Images) Celebrity Višak kilograma sjajno joj stoji: Nikad bujnija pjevačica ponosno istaknula obline u šetnji s moćnim suprugom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene