70. Zlatni globusi

Poljupci za dobitnika: 'Ti si razlog što stojim ovdje, obožavam te'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glamorozna dodjela nagrada Zlatni globus ni ove godine nije razočarala.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

Jedna je to od najvažnijih filmskih, ali i televizijskih noći u godini, te odličan uvod u same Oscare. Noćas je na dodjeli nagrada Zlatni globus bilo jednako zanimljivo, kako na crvenom tepihu tako i na samoj velikoj pozornici.

70. po redu Zlatni globusi bili su sretni za Ben Afflecka i film 'Argo' koji je proglašen najboljom dramom. Prije nego li je došao po nagradu, Ben je poljubio svoju suprugu Jennifer Gardner, a nije joj zaboravio ni zahvaliti. 'Želim zahvaliti svojoj supruzi koja je razlog zašto stojim ovdje. Obožavam te. Jako te volim. Hvala ti što prolaziš sa mnom kroz sve ovo. Ti si moje sve. Hvala ti', poručio je Ben svojoj lijepo supruzi pred svima.

Najbolji mjuzikl je bez iznenađenja proglašen 'Les Miserables', a kao najbolji glumac proglašen je Daniel Day-Lewis za ulogu u 'Lincolnu' koji je ujedno i veliki favorit za Oscara.

Najboljom glumicom proglašena je Jessica Chastain u filmu 'Zero Dark Thirty'. Najbolji glumac u kategoriji mjuzikla je Hugh Jackman u 'Les Miserables', glumica Jennifer Lawrence u 'Silver Linings Playbook', dok su najbolji sporedni glumci proglašeni Christoph Waltz u 'Django Unchained' i glumica Anne Hathaway u 'Les Miserables'.

Veliko iznenađenje u kategoriji režije bio je upravo Ben Affleck za film 'Argo', najbolji strani film je austrijski 'Amour', najbolji aminirani film je 'Brave', dok najbolja glazba je ona koju je otpjevala Adele u suradnji s Paulom Epworth za James Bonda i 'Skyfall'.

Najsimpatičniji govor održala je britanska pop senzacija Adele. 'Oh Bože, o Bože, o moj Bože… Zaista se nisam nadala ovome, došla sam s prijateljicom Mydom. Obje smo novopečene mame i doslovno smo otišle malo van. Nisam uopće ovo očekivala, hvala vam puno! Jako je čudno biti ovdje, hvala vam što ste mi dopustili da budem dio svega ovoga. Sjajno je, upiškile smo se od smijanja', iskrena je bila Adele.

Najviše TV nagrada pokupila je serija 'Homeland', a za najbolju komediju proglašena se serija 'Girls'. Clare Danes najbolja je glumica u seriji 'Homeland', a najbolji glumac je Kevin Costner u 'Hatfields & McCoys'. Nagradu za životno dijelo 'Cecil B. DeMille' osvojila je Jodie Foster.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene