njegova velika podrška

Ovo je manje poznata sestra izbornika Horvata, iza nje je jedna velika tragedija nakon koje je pronašla sreću u Miamiju

Vanja Horvat Vanja Horvat DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Horvat +0 Vanja Horvat - 3 Galerija

Hrvoje Horvat ima dvije sestre Vanju i Jasenku koje su zadnjih dana u središtu pozornosti zbog javnog obračunavanja s njegovim kritičarima.

Sestre našeg rukometnog izbornika Hrvoja Horvata, Vanja i Jasenka, ovih su se dana našle u središtu pozornosti jer su preko društvenih mreža obračunavale s kritičarima svojeg brata nakon utakmice Hrvatske i Danske.

Pogledaj i ovo Vanja Horvat - 1 Jako je sretna Novom izborniku rukometaša čestitke stižu sa svih strana, a na njega je ponosna i sestra, dobro poznata domaćoj javnosti

Vanju su fotografi na toj utakmici snimili dok je bodrila brata s tribina zajedno s njegovom suprugom Aleksandrom.

Ona je domaćoj javnosti već dobro poznata kao bivša supruga Zorana Mamića s kojim je bila u braku 17 godina i zajedno imaju dvoje djece, kćer Ninu i sina Bruna. A otkako je dobila unučicu Vitu, Vanji tepaju i da je najseksi hrvatska baka. Od prošle godine je zaručena za poduzetnika Mladena Vebera.

Nešto manje poznata javnosti je njihova sestra Jasenka Sparks koja živi u Miamiju sa suprugom Adamom Sparksom koji joj je vratio vjeru u ljubav nakon velike tragedije. Naime, Jasenka je bila u braku s istaknutim rukometašem Iztokom Pucom, koji je preminuo 2011. godine. Zajedno su dobili sina Boruta koji je danas tenisač.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jasenka Sparks (@jasenkasparks)


Hrvoje je jednom priliko otkrio kako su mu i sestre nekad bile u sportu. 

"Vanja i ja smo igrali rukomet, a Jasenka se bavila plivanjem. Moje su sestre brzo odustale od sporta, izabrale su neki drugi put, a ja sam jedini od nas ostao u vrhunskom sportu. Vanja je u svoje vrijeme čak imala i nekoliko međunarodnih ponuda, no izabrala je stomatologiju. Danas se bavi jahanjem i s velikim uspjehom nastupa na turnirima", ispričao je za Večernji list.

I njihov otac, koji se također zove Hrvoje, je bivši rukometaš koji je 1972. godine je s reprezentacijom bivše države osvojio zlato na Olimpijskim igrama.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Celebrity Nema zime za Maju Šuput: U seksi izdanju pokazala je gole noge, a provirio je i komad donjeg rublja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene