Ostvario san

Pobjednik "Supertalenta" Denis Barta ponovno pjeva na ulicama Sarajeva i prava je zvijezda

Denis i Nebojša Barta (Foto Dnevnik.hr) Denis i Nebojša Barta (Foto Dnevnik.hr) 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Denis i Nebojša Barta (Foto Dnevnik.hr) Denis Barta i njegov otac Nebojša Denis Barta proglašen pobjednikom Supertalenta (Foto: Dnevnik.hr) Denis Barta (Foto: Dnevnik.hr) Denis Barta (Foto: Dnevnik.hr) Denis Barta (Foto: Dnevnik.hr) +0 Denis Barta (FOTO: Dnevnik.hr) Galerija

Denis Barta slijepi je autist s epilepsijom, no unatoč tome ostvario je svoj glazbeni san.

U prosincu prošle godine Denis Barta postao je pobjednik showa "Supertalent".

Pogledaj i ovo Supertalent 2018 Denis Barta Podrška sa svih strana Još svi pamte njegov dirljivi nastup: Hoće li Denis uspjeti nadmašiti izvedbu Oliverove pjesme ''Oprosti mi, pape''?

"Prije svega htio bih zahvaliti svima koji su glasali za Denisa. Ovo je pobjeda namijenjena svim osobama s invaliditetom. Dakle, došli smo s tom namjerom da Denis da podršku i da osobe s invaliditetom shvate da se mogu s nečim baviti i da imaju podršku od svih nas", izjavio je tada Denisov otac Nebojša.

Slijepi autist s epilepsijom, ali unatoč tome izrazito talentirani Sarajlija svojim je emotivnim izvedbama dirnuo srca publike i žirija.

"Denisa su godinu dana ranije eliminirali iz jednog showa zbog invalidnosti, a dvije godine ranije isto to mu se dogodilo bez obzira na to što je prošao kod žirija, ali produkcija je produkcija. Ovim putem želim zahvaliti svima koji su vjerovali u Denisa i koji su dali glas. Oni su dali glas Denisu, ali su dali glas i svim osobama s invaliditetom", zaključio je tada Nebojša.

Kako su i obećali, tata i sin u svibnju ove godine donirali su dio nagrade bolnici u Gornjoj Bistri, čime su dodatno oduševili javnost. Iako je Denis djetinjstvo proveo po bolnicama, svakodnevica obitelji Barta puna je radosti i veselja. Iako im je od pobjede u talent showu raspored prenatrpan, Denis baš uvijek pronađe vremena za svoje radno mjesto uličnog svirača na glavnoj sarajevskoj ulici.

A ovih dana Denis je ponovno na ulicama Sarajeva te oduševljava stanovnike svirkom uz najvjerniju pratnju - svog oca.

Mnoge Sarajlije rado su zastali poslušati talentiranog Denisa, ali se i fotografirati s njim.

I tako je zvijezda rođena!  

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Spice Girls (Foto: Instagram) Geri Spice Girls (Foto: Instagram) Geri Spice Girls (Foto: Instagram) Geri Spice Girls (Foto: Instagram) +6 Spice Girls (Foto: Instagram) Celebrity Očajan zvuk i šokantno ponašanje jedne članice: Spajsice odradile prvi povratnički koncert

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene