Teški trenutci

Slavne žene progovorile o svojim odlukama da pobace

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako pobačaj može biti kontroverzna tema, ove slavne dame javno su progovorile o svojim pobačajima.

Tema pobačaja i dalje je vrlo kontroverzna. Prisjetimo se, krajem prošlog mjeseca hrvatska estrada se založila za 'život svakog začetog djeteta'. Poznata imena, među kojima su Nina Badrić, sestre Husar, Shorty te Alan Hržica, snimili su spot sa popularnim bendom duhovne glazbe. Zalažu se za život svakog djeteta,a pjesmu su darovali inicijativi koja nastoji odvratiti žene od pobačaja.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 šetala se Zagrebom Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

Dok se dio naše estrade zgražava nad pobačajem, ove slavne holivudske žene odlučile su progovoriti o svojim najtežim životnim odlukama.

Whoopi Goldberg

Poznatu komičarku je strah natjerao do toga da riskira vlastiti život kako bi prekinula trudnoću. 'Saznala sam da sam trudna kada sam imala četrnaest godina. Nisam dobila menstruaciju. Nisam nikome rekla. Paničarila sam.' Pila je različite napitke koje je sama napravila, te je strašno oboljela od toga. 'U tom trenutku bilo me više strah reći nekome što nije u redu, nego otići s vješalicom u park, što sam i učinila.' Dodala je da je najgore od svega bilo to što nije uopće znala što zapravo radi.

Sharon Osbourne

Žena rokera Ozzyja Osbournea rekla je kako je bila traumatizirana pobačajem na koji ju je majka natjerala, te joj nije dala nikakvu potporu tijekom tog teškog razdoblja. Mladoj Sharon majka je samo rekla gdje se nalazi klinika. 'Bila je tako ljuta. Rekla je da sam se sama uvalila u taj nered, a sada me ona mora izvlačiti. No nije išla samnom. Otišla sam sama. Bila sam tako prestrašena.'

Toni Braxton

Jedna od najpoznatijih pjevačica 1990-ih, osjećala se toliko krivom zbog pobačaja da je mislila da ju je Bog kaznio jer joj je mlađi sin autističan. 'Rastući u velikom religioznom okruženju bila sam posramljena što sam 2001. pobacila. Kada je mojem najmlađem sinu dijagnosticiran autizam bojala sam se da sam to ja kažnjena zbog mojih ranijih odluka. Od tad sam shvatila da je moj sin poseban i da uči na drugačiji način.'

Joan Collins

Slavna glumica rekla je kako je na njezinu odluku utjecao osjećaj odgovornosti kada je saznala da je trudna s djetetom Warrena Beattyja. 'Bilo bi nezamislivo imati dijete. On nije imao novca, ja nisam imala ništa, i vjerujem da ako kaniš donijeti dijete na ovaj svijet, da moraš imati odgovornosti prema tom djetetu'.

Nicki Minaj

'Mislila sam da ću umrijeti. Bila sam tinejdžerica. Bila je to najteža stvar koju sam napravila. Proganja me to čitav život.' Usprkos traumatičnom iskustvu, uspješna reperica i dalje smatra kako je izbor važan, dodavši kako nije bila spremna te nije imala što ponuditi svom djetetu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene