U nekom novom svjetlu

Haljinu partnerice našeg glumca bilo je teško ne primijetiti, samo su končići pridržavali sve na mjestu!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Gabriela Pilić i Marko Petrić - 1 Gabriela Pilić i Marko Petrić - 2 Gabriela Pilić i Marko Petrić - 3 Gabriela Pilić i Marko Petrić - 4 +5 Gabriela Pilić i Marko Petrić - 5 Galerija

Gabriela Pilić i Marko Petrić u trećoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" otplesali su rumbu.

Gabriela Pilić i Marko Petrić izveli su u trećoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" rumbu na pjesmu Olivera Dragojevića "Stine".

Pogledaj i ovo In Magazin: Franka Batelić - 4 Revolucionaran stajling! Franka Batelić vodi nas u blisku budućnost: Kako je stvaran prvi 3D korzet u Hrvatskoj?

Pobjednica prošle sezone showa za ovaj je nastup odabrala haljinu zbog koje su gledatelji tijekom cijelog nastupa bili na iglama jer je s jedne strane bila potpuno otvorena, a na mjestu ju je držalo samo nekoliko končića.

No Gabriela je uspjela pokazati točno onoliko koliko je htjela, a i to je bilo dovoljno da užare podij.

"Imaš čiste pokrete, genijalnu koreografiju, sjajnu partnericu, ali fali žar. Htjela sam ti demonstrirati to i digao si me na noge", kazale je i pokazala Larisa Lipovac.

"Moraš se zezati više", komentirao je Igor Barberić.

"Ja sam pripremio roze naočale da pogledam kakva je perspektiva iz Frankinog pogleda. Tehnika je bila jako dobra, rad stopala odličan, ono što je malo negativnije je to da si se previše usredotočio na tehniku pa si bio ukočen u gornjem dijelu tijela", rekao je Marko Ciboci.

"Čestitam ti na ovoj rumbi, samo se opusti, ali ovo je bilo super, možda tvoj najbolji nastup", zaključila je Franka.

Inače, Gabriela je u prošloj sezoni showa "Ples sa zvijezdama" pobijedila sa Slavkom Sobinom.

 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Maja Šuput Igor Mešin i Maja Šuput - 1 +3 Igor Mešin i Maja Šuput - 2 Celebrity Sređena Maja Šuput, a ne nosi haljinu: Pjevačica u kombinaciji koju je na njoj gotovo nemoguće vidjeti!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene