"Mislila sam da je ona"

Na prvi pogled je jasno s kojom našom velikom zvijezdom uspoređuju mladu pjevačicu iz susjedstva, a sada joj tepaju da je i bolja od nje!

Martina Jozinović Martina Jozinović TikTok/Screenshot 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Jozinović - 1 Martina Jozinović - 2 Martina Jozinović - 3 Martina Jozinović - 1 Martina Jozinović - 2 Martina Jozinović - 3 Martina Jozinović - 4 Martina Jozinović - 5 Martina Jozinović - 6 Martina Jozinović - 7 +8 Martina Jozinović - 8 Galerija

Martina Jozinović proslavila se u zadnjoj sezoni emisija "Zvezde Granda", a sada je odgovorila na česte usporedbe sa Severinom.

Mlada pjevačica Martina Jozinović iz Kaknja stekla je popularnost u srpskoj emisiji "Zvezde Granda", gdje je osvojila naklonost gledatelja svojim glasom, ali i stasom.

Otkako se pojavila na sceni prate je i usporedbe sa Severinom, kojoj neodoljivo nalikuje, a sada je na njih i odgovorila.

Martina je na svojem profilu na Tik Toku objavila video u kojem pjeva Severinin hit "Mala je dala" i kojim je obožavateljima dala dodatan povod za usporedbe s našom velikom zvijezdom.

@marjozii Antwort auf @Arnela Nella ♬ Originalton - Martina Jozinović

"Iste!", "Ti curo goriš. Svaka čast", "Nova Severina", "Ljepša od Severine", "I pjevaš kao Severina", "Ma Seve sliči na nju", "Mislila sam da je Severina", "Kao da ste sestre", neki su od brojnih komentara ispod videa koji je oduševio njezine pratitelje.

Vidite li i vi sličnost između Severine i Martine?

  • Da, iste su!
  • Ne, uopće ne sliče!

Ukupno glasova:

Iako je bila među favoritima, Martina ipak nije uspjela odnijeti pobjedu na "Zvezdama Granda", a obožavateljima se svakako zahvalila na podršci i pozitivnim komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Jozinović (@marjozi)

"Zvezde Granda" ove je godine osvojila pjevačica Slavica Angelova iz Sjeverne Makedonije, kojoj je za nagradu uručeno i 20 tisuća eura te novi automobil.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Željko i Ankica Kerum Željko i Ankica Kerum Ankica Kerum Ankica Kerum i Nevenka Bečić +12 Ankica Kerum i Nevenka Bečić Celebrity Pogledajte kako izgleda prva supruga Željka Keruma, koju je ostavio zbog Fani, njezine fotografije prava su rijetkost!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči Huljić promocija rakija i likera - 18 Petar Grašo - 3 Petar Grašo - 2 Tonči Huljić promocija rakija i likera - 17 +26 Tonči Huljić promocija rakija i likera - 16 Celebrity Grašo na važno obiteljsko događanje stigao bez supruge Hane, društvo mu je pravila jedna druga dama koju Hrvati obožavaju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene