Šarmer bio i ostao

Srca žena davno je osvojio, ali on je vjeran samo jednoj: Suprugu su mu vrijeđali zbog viška kila, njegova reakcija na to sve je osvojila

Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +0 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Galerija

Pierce Brosnan i njegova supruga Keely Shaye Smith prodaju svoj dom u Malibuu za 100 milijuna dolara, a sele se na Havaje, gdje su proveli posljednjih nekoliko mjeseci.

Glumac Pierce Brosnan objavio je kako prodaje svoj dom u Malibuu za 100 milijuna dolara, a radi se o dvije vile smještene na istom komadu zemlje.

Pogledaj i ovo Keely Shaye Smith, Pierce Brosnan Kakva ljubav! I sa 70 godina šarmira žene diljem svijeta, a novom posvetom svojoj supruzi opet je pokupio sve hvalospjeve: ''Učinio si je kraljicom, ti si uzor!''

67-godišnji glumac i njegova 10 godina mlađa supruga Keely Shaye Smith 2010. godine uredili su svoje vile u stilu filmova o Jamesu Bondu u kojima je Brosnan glumio, a mediji su se sada raspisali kako je jasno da se sele na Havaje, gdje su proveli proteklih nekoliko mjeseci.

Fotografi su glumca uhvatili na plaži upravo na dan kada je objavljeno da prodaje imanje u Malibuu. Bezbrižni Brosnan pokazao je kako je i dalje u sjajnoj formi, a bio je samo u kupaćim hlačama.

Irsko-američki glumac odavno je osvojio srca žena, no vjeran je samo jednoj. Sa suprugom Keely vjenčao se 2001. godine, a govorio je kako ga je upravo ona spasila od depresije nakon tragične smrti njegove prve supruge. S Cassandrom Harris Pierce je pred oltar stao 1980. godine, no ona je od posljedica karcinoma preminula 1991. godine. Koliko je Pierce volio Cassandru, govori i činjenica da je posvojio njezina sina Christophera (47) i kćer Charlotte, a uskoro su dobili i sina, glumca Seana (36). Charlotte je preminula 2013. godine od posljedica raka.

Kelly je upoznao 1994. godine u jednom kafiću u Meksiku i odmah se u nju zaljubio. Zli jezici godinama su komentirali njezinu težinu, što je on nazvao zločestim. Objasnio je kako on kraj sebe ne treba supermodel, nego pravu ženu, a nijedna ljepotica koju je tijekom karijere upoznao nije ga toliko zaintrigirala kao Keely.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene