Ma kakva štednja!

Pjenušac tekao u potocima: Ozbiljna tužba nije spriječila bogatu nasljednicu da pošteno odriješi kesu

Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) Petra Ecclestone i James Stunt (Foto: AFP) Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) Petra Ecclestone (Foto: Profimedia) +0 Petra i Bernie Ecclestone (Foto: Getty Images) Galerija

Petra Ecclestone blistala je na zabavi darivanja svog nerođenog djeteta koju joj je organizirala sestra Tamara.

Nakon burnog životnog razdoblja i traumatičnog razvoda braka s Jamesom Stuntom, čini se kako su bogatoj nasljednici Petri Ecclestone svanula neka bolja vremena. Naime, 31-godišnja Petra se samo tri mjeseca nakon burnog razvoda zaručila sa Samom Palmerom i s kojim će uskoro dobiti i prvo zajedničko dijete.

Pogledaj i ovo showbuzz Srdačno se pozdravile Sestre Ecclestone napustile Hrvatsku nakon mjesec dana, Petra se uoči odlaska počastila jednim tretmanom

Ta vijest u obitelji prihvaćena s velikim oduševljenjem i ovih je dana prigodno proslavljena popularnim američkim običajem "baby shower" iliti darivanjem djeteta koje se organizira uoči poroda. Da Petri taj događaj ostane u dužem sjećanju pobrinula se njezina starija sestra Tamara koja se pobrinula i oko najmanjeg detalja o čemu je pisao i britanski Daily Mail.

A tom prilikom, očigledno, nije štedila unatoč tome što je obitelj bivšeg vlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestone i jedne od najbogatijih Hrvatica Slavice Ecclestone, prolazila kroz teško razdoblje zbog tužbe za utaju porazu. Skupocjeni pjenušac točio se u potocima, prostor je bio ukrašen bogatim cvjetnim aranžmanima i prigodnim ružičastim dekoracijama pa možemo pretpostaviti kako Petra čeka djevojčicu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Ecclestone (@petraecclestoneofficial) on

Iz propalog braka sa Stuntom ima blizance Jamesa i Andrewa te kći Laviniju.

Inače, ona i Sam su planirali raskošno vjenčanje u Meksiku na koje su navodno planirali potrošiti oko 15 milijuna funti, no sve su bili otkazali samo mjesec dana prije no što se trebalo održati. Navodno je lijepa nasljednica odlučila malo pričekati jer su njezini prijatelji i roditelji mislili kako je 18 mjeseci veze premalo da bi se udala za nekoga. Osobito nakon teškog kraja prvog braka koji ju je traumatizirao, no čini se kako su ipak bili spremni za korak dalje u svojoj vezi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene