''nije mi žao...''

Kulinarskim znanjem isticao se tijekom cijelog MasterChef putovanja, no i za njega je došao kraj: ''Ja sam svoj cilj uvelike premašio...''

Petar Tucman - 3 Petar Tucman - 3 Nova TV 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Tucman Petar Tucman Petar Tucman - 3 Petar Tucman - 2 Petar Tucman - 1 Petar Tucman - 4 Petar Tucman - 3 Petar Tucman - 2 Petar Tucman - 1 Petar Tucman - 6 +4 Petar Tucman - 5 Galerija

Petar Tucman stigao je do top 6 kandidata ovogodišnje sezone natjecanja, ali njegov put tu je završio. Za naš portal podijelio je svoje dojmove nakon ispadanja.

Simpatični Petar Tucman došao je do top 6 kandidata u ovogodišnjoj sezoni MasterChefa, a svojim kulinarskim znanjem isticao se tijekom cijelog natjecanja. 

Bio je vrlo blizu pobjedi, a za naš portal podijelio je svoje dojmove nakon napuštanja showa.

''Nije mi žao da nisam došao do kraja. Ja sam svoj cilj uvelike premašio. Naravno da ostaje pitanje da li sam mogao neke stvari bolje odraditi, ali na kraju je to nebitno'', govori.

''Favoriti su mi Luka i Manuel od prvog dana. Sviđa mi se njihov način razmišljanja o kuhanju, hrani i spajanju namirnica. Osim toga jako su kreativni'', otkrio je.

U showu je bio jedan od kandidata koji je kroz cikluse izuzetno napredovao, a evo i od koga je najviše učio.

''U showu smo najviše učili jedni od drugih, ali kao neke ljude od kojih sam naučio jako puno izdvojio bih Asmiru, Ivanu, Luku, Gaiu, Dominika, Manuela kao i od Maria Mandarića. Osim kuhanja naučio sam kako bolje i jasnije komunicirati i biti organiziraniji. A tu bih spomenuo Meri, Miru i Ana-Mariju'', pojasnio je.

Na samom početku rekao je da mu je velika želja dogurati čim dalje u kulinarstvu, a što sada misli, je li u tome uspio?

''Vrijeme će pokazati ali mislim da sam na dobrom putu'', govori skromno.

U svom predstavljanju odmah je otkrio da bi jednog dana volio imati svoj food truck u kojem bi spojio tri stvari koje najviše voli: hranu, pivo i punk. Stoji li ta ideja još uvijek?

''Malo sam odustao od ideje o food trucku, što zbog zakonskih regulativa i propisa, što zbog toga da želim još malo brusiti neke vještine. Možda ga jednog dana i pokrenem. Nikad se ne zna'', rekao je.

A da do toga dođe, nama je otkrio koje bi bilo jelo s njegovim potpisom.

''Da se ostvari ideja o food trucku, to bi sigurno bio neki gurmanski sendvič naslonjen na tradiciju. Pa mi evo trenutno pada na pamet wrap od mlinaca s trganom konfitiranom patkom i chutnyjem od cikle'', opisao je profesionalno.

Petar se u MasterChef dvaput prijavio, a osobama koje se također žele okušati poručuje:

''Svakome tko razmišlja treba li se prijaviti u Masterchef... odgovor je prijavite se! Naučit ćete jako puno, biti ćete bolji kuhar ili chef. Upoznat ćete 100 novih ljudi i proći jedno neponovljivo iskustvo. A što se tiče druge prilike, jednostavno je. Nikad nemojte odustati.''

Petar trenutačno pohađa online školu za prehranu i nutricionizam, smjer  - nutricionizam i žensko zdravlje, a zašto se na to odlučio, pojašnjava:

''Kao i kuhanje, hrana me zanima u raznim poljima, od povijesti, emocija pa evo i s ovog znanstvenog aspekta.''

Da gaji ljubav prema kuhanju shvatio je još davno.

''Kuhanje me zanima od najranijeg djetinjstva, motajući se oko mame, tete, baki dok su kuhale. Malo ozbiljnije je to krenulo u 20-im godinama'', rekao je za kraj.

U natjecanju ostaje 5 kandidata.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Jalšovec Maja Jalšovec Maja Jalšovec Maja Jalšovec +26 Maja Jalšovec, MasterChef - 1 Celebrity Sjećate se nje? U MasterChefu joj je finale izmaklo za dlaku, a sada je dočekala priznanje za svoj trud!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju MasterChef, kandidati sa svojim bližnjima MasterChef, kandidati sa svojim bližnjima MasterChef, kandidati sa svojim bližnjima MasterChef, kandidati sa svojim bližnjima +27 MasterChef, kandidati sa svojim bližnjima Celebrity Kandidatima MasterChefa pridružili su se njihovi najbliži, pogledajte koliko nalikuju članovima obitelji!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene