Uskoro će postati tata

Petar Grašo u željnom iščekivanju kćerkice, sa suprugom Hanom još sitno broji: "Sretni, spremni i čekamo!"

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo i Nina Badrić Petar Grašo i Nina Badrić Jelena Rozga i Petar Grašo Petar Grašo i Nina Badrić Petar Grašo Petar Grašo i Hana Huljić na proslavi Severininog 50. rođendana Petar Grašo i Hana Huljić na proslavi Severininog 50. rođendana Hana Huljić Grašo In Magazin: Petar Grašo - 4 +13 Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 20 Galerija

Petar Grašo i supruga Hana Huljić Grašo uskoro će postati roditelji, a budući tata je za In Magazin otkrio kako se osjeća zbog dolaska prinove.

Supružnici Petar Grašo i Hana Huljić Grašo sitno broje do dolaska prinove, a poznato je i da će par dobiti kćer za koju su odabrali ime Alba.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakvo iznenađenje! Hana Huljić objavila prvu obiteljsku fotografiju s Grašom i malenom Albom pa sve rastopila: "Vrijeme leti, ona već šeta!"

Budući tata Grašo dolazak prinove prokomentirao je na proslavi 50. rođendana kolegice i dugogodišnje prijateljice Nine Badrić, na kojoj se pojavio bez supruge Hane.

"Ja mislim da čovjek postane svjestan onog trenutka kad stavi to biće u ruke, ali evo kazat ću vam u kratkim crtama - sretni, spremni, čekamo!" kazao je Grašo Davoru Gariću u prilogu za In Magazin.

Hani je termin poroda 23. srpnja, a zanimljivo je da Petar isti dan nastupa na Fusion festivalu u Splitu. Nastup tada ima zakazan i Hanin otac Tonči, dok joj je brat Ivan umjetnički direktor spomenutog festivala.

Hana je u devetom mjesecu trudnoće zapjevala na pozornici na Tomislavcu gdje je izvela dijelove očeve Mise Mediterana, u sklopu Zagreb classica, a tada je i ona za In Magazin progovorila o bebi.

"Ovo jadno biće je moralo slušati ove raznorazne zvukove mog upjevavanja zadnjih dana, dosta se bunila ali rekla sam večeras još da izdržim i onda obećajem da prestajem pjevati", našalila se Hana i dodala: "Sve je u redu, ovo je zapravo bio najveći stres, sad sam mirna, sad kad je prošlo sad može biti bilo što i bilo kad".

Podsjetimo, Hana i Grašo vjenčali su se 19. veljače ove godine u crkvi svetog Dominika u Splitu u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja, a sve su popratili i fotografi koji su ih čekali ispred crkve i restorana u kojem se održavalo svadbeno slavlje.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković +27 Severina Vučković Celebrity Seve skakala po bini u mini bijeloj haljini, ali svi su gledali u ogroman detalj koji je imala oko vrata!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Nina i Sunčica Badrić Nina i Sunčica Badrić (Foto: Instagram) Nina i Sunčica Badrić (Foto: Instagram) Nina i Sunčica Badrić (Foto: Instagram) +18 Nina i Sunčica Badrić (Foto: Instagram) Celebrity Slavlje Nine Badrić nije propustila ni njezina mlađa sestra, koja u haljini s hrabrim prorezima nije mogla proći neopaženo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene