baš upečatljivo!

Seve skakala po bini u mini bijeloj haljini, ali svi su gledali u ogroman detalj koji je imala oko vrata!

Severina Severina Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković Severina Severina u Istri - 4 +21 Severina Galerija

Severina Vučković nastupala je na Bolu u ultrakratkoj bijeloj haljinici i pokazala svoje vitke noge i zategnutu figuru.

Pjevačica Severina održala je koncert na Bolu, a za tu prigodu odabrala je usku bijelu haljinicu s velikim detaljem ruže oko vrata.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Naime, u ultrakratkoj pripijenoj haljinici pokazala je svoje vitke noge, ali i zategnutu figuru. Niski rep s valovima dodatno je naglasio kombinaciju, a šminka je istaknula njezine smeđe oči. Bijelim sandalama na potpeticu i sitnim narukvicama dala je dodatnu čar cjelokupnom stajlingu.

"Hvalaaa Bol, hvala publici koja je opet premašila sve, najjači ste. I hvala mom bendu koji je fantastičan", stajalo je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Severina sve si ljepša", "Lipoto", "Zgodna", "Omg", "Blistaš", dijelili su joj komplimente njezini obožavatelji.

Javnosti je poznata po svojim modnim kreacijama, u kojim svaki put izazove potpunu pozornost te pokaže svoju fantastičnu figuru, koju već godinama održava trenirajući i pazeći na prehranu.

U posljednje vrijeme ima puno koncerata, ali nedavno je uspjela naći vremena i za sebe te otputovati u Španjolsku s prijateljima na koncert The Rolling Stonesa. Otamo je objavljivala mnoštvo videa i fotografija na kojima se moglo vidjeti da se zaista odmara i uživa.

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (Foto: Instagram) +34 Jelena Karleuša i Duško Tošić (Foto: Instagram) Zanimljivosti Jelena Karleuša iznenadila objavom da se rastaje nakon 14 godina braka: ''Duško se više ne vidi kao dio naše obitelji''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +24 Maja Šuput - 4 Celebrity Šuput u badiću zanimljivog kroja pokazala nikad tanji struk, izrez s prednje strane pokazao se kao pun pogodak!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene