Kakva slučajnost!

Petar Grašo pokazao gdje je zapeo za Badnjak, pomalo je nevjerojatno što mu se dogodilo: "Di baš sad?"

Petar Grašo Petar Grašo Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Hana i Ivan Huljić Hana i Ivan Huljić Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo Petar Grašo s roditeljima, sestrom i bračnim parom Rađa Jelena Rozga s ekipom u Beogradu - 1 Petar Grašo i Hana Huljić - 2 Petar Grašo i Hana Huljić - 3 +19 Petar Grašo i Hana Huljić - 4 Galerija

Petar Grašo na Instagramu je pokazao kako provodi Badnjak, a doživio je istu situaciju kao u svojem spotu.

Nakon što je Hana Huljić Grašo na Badnjak snimljena u šetnji Splitom sa svojim bratom Ivanom, mnogi su se zapitali gdje joj je suprug Petar Grašo, a on se u međuvremenu oglasio na svojem Instagramu i otkrio što mu se dogodilo.

Naime, Grašo je objavio video iz zračne luke u kojem je pokazao da čeka let za Split, koji je kasnio, a iako to nije ništa neobično, pomalo je nevjerojatno da smo baš ovakvu situaciju gledali i u spotu za njegovu pjesmu "Fritula", koju je i dodao u pozadini.

"Sretan Božić svima dragi moji", napisao je u opisu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Petar Grašo (@petargrasoofficial)

"Di baš sad, di baš sad, da na Badnjak budem tu?", "Situacija baš kao u pjesmi", pisali su obožavatelji koji su primijetili poveznicu s Grašinim spotom, a u komentarima su mu mnogi i uzvratili čestitke.

Podsjetimo, Petar Grašo u Hana Huljić vjenčali su se u veljači 2022. u crkvi svetog Dominika u Splitu, a u srpnju iste godine dobili su kćerkicu Albu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić +25 Martina Tomčić Celebrity Martina Tomčić uživala s obitelji pa završila na hitnoj: "Bez lijekova trenutno ne mogu zamisliti život, ali mužić olakšava patnje"

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Kopljar s kćeri Arijanom i suprugom Renatom Saša Kopljar s kćeri Arijanom i suprugom Renatom i Saša Kopljar sa suprugom Renatom i kćeri Arijanom Saša Kopljar sa suprugom Renatom - 1 +18 Saša Kopljar sa suprugom Renatom - 2 Celebrity Omiljeni domaći voditelj prošetao sa svojim najdražim damama, a posebnu pažnju plijenila je njegova kći manekenka!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene