nekima je prelijep

Šarmer iz "Kumova" riješio se svojeg zaštitnog znaka pa je podijelio mišljenja: "Ajoj, gdje je brada?"

Petar Burić Petar Burić Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Burić Petar Burić - 1 Petar Burić - 2 Petar Burić - 6 Petar Burić - 4 Petar Burić - 5 Petar Burić Petar Burić Petar Burić Petar Burić +4 Petar Burić Galerija

Petar Burić, kojeg u seriji "Kumovi" gledamo u ulozi Mikule Solde, na Instagramu je pokazao kako izgleda bez brade.

Crnogorski glumac Petar Burić (36) osvojio je simpatije domaće publike ulogama u popularnim hrvatskim serijama, a trenutno ga gledamo u "Kumovima".

Pogledaj i ovo Domagoj Ivanković - 5 svečano otvorenje Što se dogodi kad Plenković i Milanović zaglave u liftu? Odnos premijera i predsjednika postala tema predstave!

Markantni Crnogorac posebno je omiljen među ženskim dijelom publike, no mnoge obožavateljice teško bi ga prepoznale na novoj fotografiji, bez njegova zaštitnog znaka.

Petar je na svojem profilu na Instagramu otkrio da je obrijao svoju gustu crnu bradu, a novim imidžem podijelio je mišljenja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Petar Buric (@petreburo)

"Sad izgledaš ljepše i mlađe", "Ajoj, gdje je brada?", "Stvarno si prelijep", neki su od komentara koje je dobio, a ipak su prevladali komplimenti.

Petra u seriji "Kumovi" gledamo u ulozi šarmantnog Mikule Solde, koji svojim dolaskom u Zaglave osvaja simpatije mještanki, ali i ženskog dijela publike.

Prije toga smo ga mogli gledati i u serijama "Dar Mar" i "Kud puklo da puklo", a neko je vrijeme gradio karijeru i u Hollywoodu.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić - 1 Martina Tomčić - 4 Martina Tomčić - 2 Martina Tomčić - 6 +16 Martina Tomčić Celebrity Martina pokazala što je poslala mužu prije nego što je doslovno zablistala na malim ekranima: "Moraš paziti..."

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Ćiritović i Iva Duduković Petar Ćiritović i Iva Duduković - 2 Petar Ćiritović i Iva Duduković - 1 Petar Ćiritović i Iva Duduković +0 Petar Ćiritović i Iva Duduković Celebrity Domaći par koji je dugo vezu krio od javnosti ne viđamo često, no sad se pojavila i fotka na kojoj zaljubljeno poziraju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene