Nove optužbe

Glumica teško optužila producenta. "Gurnuo me na krevet, dva puta me silovao"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Harvey Weinstein suočava se s novim optužbama za seksualno napastovanje.

Producent Harvey Weinstein našao se na meti optužbi za seksualno napastovanje tijekom više od 30 godina karijere. Nakon desetak žena koje su javno progovorile o seksualnom uznemiravanju od strane Weinsteina, javno je istupila i Paz de la Huerta.

Pogledaj i ovo Adrien Brody i Halle Berry Živi mirnim životom Upisao se u povijest pa samo nestao iz javnosti, jedino su ga paparazzi uspjeli uhvatiti u trenucima kad to nije očekivao

Naime, glumica tvrdi da ju je Harvey Weinstein dva puta silovao. Paz je izjavila da se prvo navodno silovanje dogodilo u listopadu 2010. godine kada je Weinstein ponudio da je odveze u njen stan u New Yorku nakon zabave na kojoj su oboje bili. Ona se opirala, no silovanje se ipak dogodilo. "Gurnuo me na krevet i sve se dogodilo veoma brzo", rekla je Paz.

Paz tvrdi da se drugi napad dogodio nekoliko mjeseci kasnije kada se iz čista mira pojavio u njenom predvorju. Završili su u njezinom stanu, a Paz navodi da ju je ponovno silovao. Također kaže da je bila pijana i bez ikakve želje da pristane na seks. Weinstein je ranije negirao tvrdnje desetaka žena o seksualnom napastovanju, piše TMZ.

Nakon što je u javnost izašla sa svojom pričom na noge se digla i policija koja je optužbe slavne glumice okarakterizirala kao utemeljene. Paz je dala svoj iskaz u policiji, a policija ovo djelo tretira kao zločin, prenosi RT.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene