U opuštenom izdanju

Nekad najpoznatija plavuša mjesecima se skriva od medija, no paparazzi su je nekako uspjeli uhvatiti, i to bez trunke šminke

Pamela Anderson (Foto: Thomas SAMSON / AFP) Pamela Anderson (Foto: Thomas SAMSON / AFP) Thomas SAMSON / AFP 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Pamela Anderson (Foto: Thomas SAMSON / AFP) Pamela Anderson (Foto: Instagram) Pamela Anderson (Foto: AFP) Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Pamela Anderson (Foto: AFP) Pamela Anderson (Foto: AFP) Pamela Anderson (Foto: Getty) Pamela Anderson 51 (Foto: Profimedia) Pamela Anderson Tommy Lee (Foto: Getty) Pamela Anderson (Foto: Getty) +0 Pamela Anderson (Foto: Getty) Galerija

Pamela Anderson ovih je dana bila glavna meta paparazza, kada se pojavila na otvorenju linije odjeće svojeg sina Brandona, za kojeg svi kažu da je slika i prilika poznatoga oca.

Glumica Pamela Anderson je u siječnju ove godine objavila da se povlači s Instagrama i odonda nije objavila niti jednu fotografiju, no posljednjih dana je bila meta paparazza u Los Angelesu. Slavnu plavušu fotografi su uhvatili bez trunke šminke dok je išla po kavu u Malibuu, a na sebi je imala ležernu kombinaciju.

Pogledaj i ovo Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Baš si i ne nalikuju Pogledajte kako izgleda sin Pamele Anderson, ocu je slomio srce i malo više od toga, a ona ne krije koliko je ponosna njega!

Nije se obazirala na pozornost paparazza, a činilo se kako je sjajno raspoložena. Pamela, koja se u posljednje vrijeme kloni medija koliko može, napravila je iznimku i dopustila paparazzima da je uhvate. 

Prije nekoliko dana zablistala je na otvorenju linije odjeće svojeg sina Brandona. Svoje bujne obline bacila je u prvi plan, a bila je vrlo ponosna na svojeg 25-godišnjeg sina. Na svečanoj promociji bio je i Brandonov otac, Pamelin bivši suprug Tommy Lee, koji je bio u društvu svoje mlađahne supruge Brittany Furlan. Mnogi kažu da je Brandon slika i prilika svoga oca te da mu jako nalikuje.

Inače, Pamela i Tommy upoznali su se 1995. godine te su pred oltar stali nakon manje od tjedan dana veze, a u braku su dobili dva sina. Slavna glumica iznenadila je sve prije nekoliko mjeseci kada je objavila da se udala za svojeg tjelohranitelja Dana Hayhursta. Par će uskoro proslaviti prvu godinu braka, koji je navodno započeo tako da je Pamela razorila peteročlanu obitelj.

Hayhurstova bivša supruga obrušila se na Pamelu u medijima te ju je nazvala kućnom olupinom te je naglasila da joj je ukrala muškarca. Prema njezinim riječima, Dan je za Pamelu počeo raditi u jesen 2019. godine i rugao se njezinoj ludosti i zahtjevima. No sve se navodno promijenilo u ožujku prošle godine, kada su počeli sve više vremena provoditi zajedno.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mario Žalac prijetio novinarima Hrvatska VIDEO Žalac i ostali kod suca istrage, očekuje se odluka o istražnom zatvoru: Odvjetnici Tomislava Petrica iznose obranu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene