''Ovo je moja zadnja objava''

Poslije šestog vjenčanja Pamela Anderson povlači se s društvenih mreža, pozdravila se zanimljivom porukom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pamela Anderson obavijestila je svoje obožavatelje da se povlači s društvenih mreža, a bivša supruga Dana Hayhursta optužila ju je da joj je uništila obitelj.

Glumica Pamela Anderson prvo je iznenadila viješću da se šesti put udala, a onda je šokirala svoje obožavatelje i pratitelje na društvenim mrežama obznanivši im kako više ništa neće objavljivati na Instagramu, Facebooku niti Twitteru.

Pogledaj i ovo Pamela Anderson posebna čarolija! Bivša seks-bomba nakon radikalne odluke očarala prirodnom ljepotom u 57. godini: "Jednostavno ljepotica, divim se ovoj ženi"

"Ovo će biti moja zadnja objava na Instagramu, Twitteru i Facebooku. Nikada me društvene mreže nisu zanimale i sada kada sam se skrasila, istinski sam inspirirana čitanjem i boravkom u prirodi. Slobodna sam. Hvala vam na ljubavi i šaljem vam blagoslove. Nadam se da ćete pronaći snagu i nadahnuće da slijedite svoj svrhu i da nećete biti zavedeni uzaludnim trošenjem vremena. To je ono što oni žele i mogu koristiti kako bi zaradili novac, kontrolirajući vaš mozak", napisala je Pamela uz jednu od svojih fotografija iz mlađih dana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pamela Anderson 🌸 (@pamelaanderson)

Brojni obožavatelji u komentarima su joj priznali da će im nedostajati, ali i da su sretni što je konačno pronašla mir.

"Nedostajat ćeš nam, jako te volimo", "Jako sam sretna što se osjećaš slobodnom i sretnom", "Drago mi je što imaš svoj mir i sreću. Svi te volimo i nedostajat ćeš ovdje", neki su od komentara koje je dobila.

No zbog njezina novog braka s "tjelohraniteljem" Danom Hayhurstom nisu svi sretni, a čak se našla na udaru optužbi da je razorila peteročlanu obitelj. Naime, Danova bivša supruga Carey nazvala je Pamelu kućnom olupinom i optužila je da joj je ukrala muškarca te da njihov odnos nije tako idealan kako ga prikazuju. Carey tvrdi i da je još uvijek bila vjenčana s Danom kada ga je Pamela zavela u njihovu domu u kanadskom Ladysmithu.

Pamela i Dan vjenčali su se na Badnjak prošle godine, a sretnu je vijest otkrila tek sada.

"Ovo nije ljubavna priča koja je nastala tijekom karantene, kako se prikazuje, to je sve privid. Tužno je što ljudi to slave i odobravaju, a sve je počelo obmanom, poricanjem i životnim porazima za sve koji su uključeni u tu priču", izjavila je Carey za The Sun i dodala kako Dan nije bio Pamelin tjelohranitelj, već majstor kojeg je angažirala da joj radi na kući.

Prema njezinim riječima, Dan je za Pamelu počeo raditi u jesen 2019. godine i rugao se njezinoj ludosti i zahtjevima. No sve se navodno promijenilo u ožujku prošle godine kada su počeli sve više vremena provoditi zajedno.

"Dan bi ostajao kod nje i ne bi se vraćao kući, dok sam se ja brinula o djeci. Isprva je poricao da ima nešto s njom, ali kada sam ga pitala spavaju li zajedno, rekao mi je da je prešao tu granicu. Tražio je neko vrijeme da razmisli o svemu, ali u srpnju se trajno preselio kod nje", ispričala je Carey i bacila novo svjetlo na Pamelin šesti brak.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene